Kuşan, sorunları dinledi

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, ilçe binasında halkla bir araya gelerek halkın istekleri, talepleri ve sorunlarını dinledi. Kuşan, vatandaşlarla yüz, yüze görüşerek isteklerini ve taleplerini not aldı. 

Kuşan yaptığı açıklamada, "Halkımızın sorunlarını, taleplerini ve önerilerini bizzat kendilerinden birinci ağızdan dinleyerek çözüm üretmek istiyoruz. Halkımızla sürekli diyalog halinde olup isteklerini karşılamalıyız" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olup vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, parti binasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Kuşan, vatandaşların talep ve şikayetlerini not alarak, çözümü için çalışacaklarını belirtti.

Parti binasında bir araya gelen vatandaşlar, İpekyolu ilçesinin acil çözülmesi gereken sorunlarını Başkan Kuşan'a aktardı. 

Vatandaşlar, işsizlik, ulaşım, altyapı, çevre, sosyal hizmetler ve belediye hizmetleri gibi konularda görüş ve önerilerini ileterek mahalle cadde ve sokakların bakım ve onarım ihtiyaçlarını, park ve yeşil alanlarda düzenleme yapılması, çöp toplama hizmetlerinin artırılmasını ve yeni kreşlerin açılması, gençlerin istifade edebilecekleri spor salonları, tesisler talep ettiler.

Kuşan, vatandaşların isteklerini tek tek not alarak, "Sizlerin sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Bunun için ekibimle birlikte çalışarak ilgili kurumlarla da işbirliği halinde olacağız" dedi. 

Kuşan, arzu edilen, istenen talepleri titizlikle not alarak ilgili birimlere ileteceklerini belirtti. Yönetim, vatandaşların isteklerini değerlendirerek iyileştirme ve yapılması, gerekenlerin bir plan dahilinde ele alınacağını belirtti.

Kuşan, düzenli olarak gerçekleştirilen bu görüşmelerin, halkın ilçe yönetimlerine olan güvenini artıracağını ve beklentilerinin daha etkin şekilde karşılanmasını sağlayacağını vurguladı.

İlçe sakinleri yönetimin kendilerini dinlemesi ve sorunlarına çözüm bulma konusundaki memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşlar, bu diyalog sayesinde ilçe yönetimiyle daha yakın iş birliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Vatandaşlar, sorunlarının dinlenmesinden ve çözüm sözü verilmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Kuşan’a teşekkür ettiler. Görüşmelerin ardından parti binasından ayrılan vatandaşlar, çözümlerin hayata geçirilmesini ümit ettiklerini dile getirdiler. 

Bakmadan Geçme