Lokman Hekim estetik ve güzellikte iddialı

Dermotoloji Uzm. Doç. Dr Yavuz Yeşilova'nın başında bulunduğu Lokman Hekim Van Hastaneleri Estetik ve Güzellik Merkezi güçlü ekibiyle göz kamaştırıyor.

Rıdvan Can


Lokman Hekim Van Hastanesi Estetik ve Güzellik Merkezi temel cilt bakımı, örümcek ağı ve altın ip tedavisi, ameliyatsız yüz germe(ip askı ile yüz gençleştirme-yüz germe), botoks, dolgu, dudak, burun dolguları, kaş askıları, kaş kaldırma ameliyatları, ameliyatsız burun kaldırma, işlemleri büyük ilgi görüyor.


Başhekim Yardımcısı Dr. Ferman Koca, , "İki hastanemizde güzellik birimlerimiz bulunuyor. Ekibimizin başında Dermotoloji Uzm. Doç. Dr Yavuz Yeşilova var. Ameliyatla tedavi edilecek hastalarımızın ameliyatlarına giren plastik Cerrahımız Hüseyin Akkaya, uzman estetisyenlerimiz, yardımcı sağlık personelleri, hasta kabul sekreterleri ile toplamda 19 kişilik bir ekip ile iki hastanemizde bu hizmeti vermekteyiz" dedi.


"Tedavi bazlı işlemler yapmaktayız"
Başhekim Yardımcısı Dr. Ferman Koca, güzellik biriminde yapılan işlemlerin; cilt bakımları ve kozmetik tedaviler olduğunu ifade ederek, "Güzellik birimimizde tedavi bazlı işlemler yapmaktayız. Merkezlerimizde temel cilt bakımı, örümcek ağı ve altın ip tedavisi, ameliyatsız yüz germe(ip askı ile yüz gençleştirme-yüz germe), botoks, dolgu, dudak dolguları, burun dolguları, ip askı yöntemi ile yüz germe, kaş askıları, kaş kaldırma ameliyatları, ameliyatsız burun kaldırma, işlemleri yapmaktayız. Bunların yanında leke tedavileri, akne ve sivilce tedavileri, ameliyat sonrası, trafik kazaları yada yanık sonrası yara izlerinin tedavilerini yapıyoruz. Saç ekimleri ve saç bakımlarıyla ilgili her şeyi yapıyoruz. Kellik 10 yılın altında ise ve beraberinde metabolik-kronik bir hastalık (şeker hastalıkları gibi) bir problem yok ise saç ekimi yapmadan Saç Dolgusu yaparak tedavi edebilmekteyiz" ifadelerini kullandı.


"Ciddi sonuç alan hastalarımız var"
Saç dolguları ile kelliklerde çok ciddi ve güzel dönüşümler aldıklarını belirten Koca, "Saç dolgusunda uygulamayı;saç mezoterapisi ya da saç PRP'si gibi dolgu maddesini çok ince iğne uçlarıyla gerçekleştirmekteyiz. Bu uygulamada kellik olan bölgeye yada seyrek olan bölgeye dolguyu enjekte ediyoruz. Hastaya uyguladığımız bu yöntem 10 dakika sürmektedir. Toplamda 4 seansta uygulama bitmektedir. Bazı hastalarımız 1 seansta bile tedavi edilebiliyor. Fakat esas etki 4 seanstan sonra iki üç hafta sonra görülebilmektedir. 10 yılın altında kellik olan hastalarımız, saç ekimi yaptırmadan kellikten kurtulabilir. Saç ekiminde de Fue yöntemiyle, bir seanstan sonra çok ciddi sonuç alan hastalarımız var. Ameliyattan önce bütün tetkiklerin yapıldığı, ve ameliyat esnasında steril ortamda ekim yapmaktayız" şeklinde konuştu.


"Ozon tedavisi yapmaktayız"
PRP uygulaması ile kişinin kendi kanından alıp özel tüplerde belli devirde ve dakikada santrifüj edildiğini anlatan Dr. Ferman Koca, "Kanın içindeki belli tamirci hücre dediğimiz elemanlar ile eksik olan mesela saç tedavisi, saç güçlenmesi için gerekli bölgelere uygulanmaktadır. Cilde uygulanması gerekir ise cilde de uyguluyoruz. Aynı zamanda prp uygulaması ile diz tedavileri ve bel tedavileri yapıyoruz. Ozon tedavisi yapmaktayız. Ozon tedavisini hem kozmetik anlamda hemde tedavi anlamında kullanabiliyoruz. Vücudun birçok bölgesinde oluşan ağrılarda bu uygulamayı kullanabiliyoruz. Ozon tedavisi ile boyun fıtığı, bel fıtığı, kas ağrıları, dizde menisküs yada kas eklem rahatsızlıklarını giderecek şekilde hastalarımızda, tedavi uygulamaktayız. Hastanemizin güzellik merkezinde Proloterapi uygulaması da yapılmaktadır. Şekerli serum dediğimiz dextroz ile belli ilaçlar karıştırılarak kas ve eklem rahatsızlıkları olan bölgelere yine enjeksiyon yoluyla uygulayarak tedavi sağlıyoruz. Bunun yine tedavi alanları bel fıtıkları, boyun fıtıkları, kas eklem ağrıları, menisküsler, tendon kopmaları, zedelenmeleridir. Güzellik birimimizde lazer epilasyon uygulamamız da var. Burada Lazer Epilasyona gitmek isteyen hastalarımızın dikkat edeceği tek şey, bu uygulamanın gerçekten lazer cihazı ile yapılıp yapılmadığıdır. Maalesef dışarıda lazer epilasyon yapıyorum deyip foto epilasyon yapanlar var. Aslında bu foto epilasyona, epilasyon bile demek doğru değildir. Çünkü foto yani ışık tedavisi ile sadece kılın uzama hızını yavaşlatıyor. 20 seans lazer epilasyon yaptırıp eskisinden daha çok kılları çıkanları bile gördük. Bu yüzden mutlak suretle hastaların tedavilerinin lazer cihazı ile yapılıp yapılmadığına çok dikkat etmesi gerekir. Lazer tedavisi uzman kişiler yani işinin ehli kişiler tarafından uygulanması gerekir çünkü çok ciddi yanıklara sebebiyet verilebilir" diye konuştu.

Bakmadan Geçme