MAÇIN KADROLARI VE HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Van Büyükşehir Belediyespor ile Esenler Erokspor arasında oynanacak şampiyonluk maçının takım kadroları ve hakemler belli oldu.

Vansesi Haber Merkezi

TFF 2. Lige yükselme final maçında  nefesler tutuldu. Van Büyükşehir Belediyespor ile Esenler Erokspor Ankara Eryaman Stadyumunda saat 1600’da karşılaşacak maçın kadroları ve  hakem dörtlüsü açıklandı. 

Van Büyükşehir Belediyespor

Hasan Erkin Şimşir teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Serdar Cansu, Yakup Demir, Samet Cantürk, Barış Gök, Barış Sağır, Soner Birinci, Oktay Aydın, Emrah Tacir, Batuhan Er ve Güney Tutcuoğlu onbiri ile çıkacak.

Esenler Erokspor 

Hikmet Sevim teknik sorumluluğunda sahaya; Mehmet Doğan, Erhan Karayer, Rahmi Muhammet Akyazı, Muharrem Öner, Sinan Morgil, Melih Kabasakal, Efe Can Çölbekler, Alper Karaman, Berat Satılmış, Sefa Durmuş ve Şahin Fıstıkçı onbiri ile çıkacak.

HAKEMLER

Final müsabakasını Bursa bölgesinden Süper Lig hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Yardımcılıklarını  Bursa bölgesinden Kemal Elmas, İzmir  bölgesnden Hüsnü Emre Çelimli ve  Bursa bölgsinden Cihan Aydın hakem yapacak. 

Bakmadan Geçme