Mahalle Halkından Edremit Belediyesi'ne Teşekkür

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Eminpaşa Mahallesi'nde yapılan yol asfaltlama çalışmasına muhtar Raif Çiçek'ten ve vatandaşlar teşekkür etti.

Evren Doğruer

 

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Atıf Çiçekli'nin talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eminpaşa Mahallesi'nde başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının katkı sunduğu çalışma kapsamında mahallenin tüm sokakları kış gelmeden asfaltlanacak. Mahalle sakinleri ile birlikte asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Eminpaşa Mahalle Muhtarı Raif Çiçek, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Atıf Çiçekli ve ekibinin özverili çalışmalarının takdire şayan olduğunu söyledi.

 

 

"BELEDİYE YOĞUN ÇABA SARF EDİYOR"

Eminpaşa Mahalle Muhtarı Raif Çiçek, asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Sayın Kaymakamımız mahallemizde hizmet seferberliği başlatarak, sokaklarımızın asfaltlanması için canla başla çalışmaktadır. Kendisi mahalle sakinlerini büyük bir dertten kurtardı. Çünkü kış aylarında cadde ve sokaklarımız adeta çamur deryasından geçilmez oluyordu. Yaz aylarında ise kalkan tozdan dolayı yollar yürünmez hale geliyordu. Çalışmaların başlamasıyla birlikte bizde bir an olsun buradan ayrılmıyoruz. Bizler için büyük bir önem arz eden bu çalışmaları sevinçle, ilgiyle takip ediyoruz. Mahallemizin daha yaşanılabilir görünüm kazanması için belediye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Mahallem adına Edremit Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Atıf Çiçekli'ye ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Eminpaşa Mahalle sakinleri de, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Atıf Çiçekli'nin başarılı çalışmaların büyük takdir topladığını belirterek, "Kaymakamımız sağolsun her sorunumuzu koşarak çözüyor. Biz kendisinden çok memnunuz, Allah ondan razı olsun. Belediyemiz sorunlarımıza, taleplerimize, ilgi gösteriyor. Halk olarak belediyemizin çalışmalarında mutluluk duyuyoruz. Memleketimize hizmet edenin başımızın üstünde yeri var" dediler.

 

Bakmadan Geçme