• Haberler
  • Spor
  • MASTERLER'DEN ÇAKAY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MASTERLER'DEN ÇAKAY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yeşilay Van Şube başkanlığı görevine getirilen Bengin Çakay'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Rıdvan Can

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, başkan yardımcısı Metin Şevgin, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Koç, Barış Meriç, Hakan Camuşçu, Ergin Çiftçi ve Rıdvan Can kısa bir süre önce Yeşilay Van Şube Başkanlığı görevine getirilen Bengin Çakay'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunup, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Zeki Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yeşilay Van Şube başkanı Bengin Çakay ile bir süre sohbet ederek, Yeşilay’ın ilimizdeki çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

"BAŞARILAR DİLERİZ"

Van Masterler Dernek Başkanı Zeki Yılmaz,  “Yeşilay Van Şube Başkanlığına getirilen, Masterler yönetim kurulu üyemiz Bengin Çakay'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Yeşilay'ın ilimizde yapmış olduğu güzel çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Çakay'ın göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve Masterler Derneği adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilay Van Şube Başkanı Bengin Çakay ise, Vanlı Masterlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme