MASTERLERDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A ZİYARET

Van'ın futboluna uzun yıllar gönül vermiş ve yaşları ilerlemiş olmalarına rağmen futboldan bağlarını koparmayan Van Masterler Derneği yöneticileri, Van Büyükşehir Belediyespor Teknik heyetini ziyaret ederek, moral desteğinde bulundular.

Rıdvan Can  

Van Masterler Derneği yöneticileri Bengin Çakay öncülüğünde Metin Şevgin, Davut Yıldırım, Can Polat, İbrahim Koç, Eren Tübek ve dernek basın sözcüsü Rıdvan Can'dan oluşan heyetle Van Büyükşehir Belediyespor'da göreve yeni başlayan Vanlı tecrübeli teknik direktör Turgay Karatekin'e başarı dileklerinde bulundu.

Önceki gün Antrenör Bengin Çakay yönetiminde Vanspor tesislerine giderek teknik heyete ve futbolculara tatlı ikramında bulunan Van Masterler Derneği yöneticileri Teknik Direktör Feyyaz Uçar, yardımcı antrenör Turgay Karatekin, Alpaslan Has ve kaleci antrenörü Mustafa Güven ile Çatalcaspor maçı öncesi bir araya gelerek takımla ilgili sohbet ettiler.  

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’U KUTLUYORUM”

Van Büyükşehir Belediyespor'un ligde ve kupada yoluna emin adımlarla devam ettiğini ifade eden Van Masterler antrenörü Bengin Çakay,”Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli yardımcı antrenör Turgay Karatekin hocamızın Van Büyükşehir Belediyespor'a şampiyonluk yolunda önemli katkısı olacağını düşünüyorum. Van Büyükşehir Belediyespor çok iyi bir çıkış yakaladı. Turgay Karatekin hocamıza Van Masterler Derneği adına başarılarının devamını diliyorum. Van Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Feyyaz Uçar ve ekibini Türkiye Kupasında ve ligde gösterdikleri başarılardan dolayı kutluyorum. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Çatalcaspor karşılaşmasında puan veya puanlar alacağımıza inanıyorum. İnşallah sezon sonu ligi şampiyon bitiririz. Biz Masterler olarak her zaman takımımızın yanındayız” diye konuştu.

“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Feyyaz Uçar, “Van Masterleri burada görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bundan böyle Van Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için el birliğiyle çalışmalıyız. Hafta sonu deplasmanda Çatalcaspor ile oynayacağımız zorlu deplasman maçını kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın iç saha ve deplasman maçlarında yanımızda olması bizleri iyi yönde motive edecektir. Onların desteğine ihtiyacımız var. Elbirliğiyle sezon sonu şampiyon olabiliriz” dedi.

Teknik Direktör Turgay Karatekin ise Van Masterler Derneği üyeleri ve eski futbolcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Van'da futbola emek vermiş isimler tarafından destek görmek bizi mutlu ediyor” diye konuştu. 
Ziyarette kulüp yönetiminden Sacit Solmaz, Cumhur Yıldırım, Fahri Baştürk ve Ramazan Bildirici hazır bulundu.

Bakmadan Geçme