MASTERLERDEN VALİ ZORLUOĞLU'NA ZİYARET

Van Masterler Derneği Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ederek forma hediye etti. Ziyarette Van'daki amatör sporun içinde bulunduğu sorunlar konuşuldu.

Rıdvan Can

 

Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Zeki Yılmaz, Metin Şevgin, Yaşar Bitiktaş, Bengin Çakay, Davut Yıldırım, Rıdvan Can ve ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç ile birlikte Vali Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

 

Ziyarette Van'daki sporun son durumu ve yapılması gereken hususlara dikkat çekildi. 

Van Masterler Derneği olarak Van'ın sporuna katkı sunmak ve ilin sporuna uzun yıllar hizmet veren futbolcuları bir çatı altında toplamaya çalıştıklarını belirten Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay ise, "Başta Vanspor olmak üzere farklı illerin futbol kulüplerinde yıllarca futbol oynayan ve aktif futbol yaşantısına son veren arkadaşlarla Van Masterler Derneği çatısı altında buluştuk. Derneğimizin binasını hizmete açtık. İnşallah bundan sonra daha aktif faaliyet yürüteceğiz. Derneğimizin temel amacı gençlere örnek olmaktır. Faaliyetlerimizle ilgili Sayın Valimizle sürekli irtibat halinde olacağız" dedi.

Van Masterler Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, "Tecrübeli futbolculardan oluşan ve bir araya gelerek, dernekleşen Van Masterler Derneğinin, hem gençlerimize örnek olmaları, hem de Van'ımızı Antalya'da her yıl düzenlenen uluslararası futbol turnuvalarında en güzel şekilde temsil etmeleri son derece memnuniyet vericidir. Masterlerin Van'ı farklı alanlarda tanıtma konusunda büyük katkılar sunduğunu düşünüyorum. Derneğin hayırlı olmasını diliyorum. Bütün bu aşamalardan geçmiş, tecrübeli büyükler olarak, spora başlayan gençlere örnek bir davranış sergileme noktasında, gençlerimizin bu vesile ile doğru istikamette gitmelerine yardımcı olacaklarına inancımız tamdır. Desteğimiz sizlerle beraberdir. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Azbay ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret sonunda Vali Murat Zorluoğlu'na spora verdiği katkılardan dolayı forma, halı saha maçında çekilmiş bir fotoğraf ve plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme