Mavi Şehrin Kalemlerinin 300. gurur haftası

Vansesi Gazetesi ve Van Şairler ve Yazarlar Birliği işbirliğiyle her hafta Vansesi Gazetesi'nde tam sayfa ve internet sitesinde yayımlanan Van'ın kültür ve edebiyat sayfası Mavi Şehrin Kalemleri 300. haftaya ulaştı.

Van'ın kültür ve sanatına yazdığı yazı ve şiirlerle önemli katkı sunan Mavi Şehrin Kalemleri yazarları yeni bir rekora imza atarak 300’üncü haftaya ulaşmanın haklı sevincini, gururunu yaşıyorlar.

”EMEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Şair yazar Yaşar Adıyaman, 300’üncü haftayla ilgili yaptığı açıklamada, “Van Şair ve Yazarlar Birliği ile Vansesi gazetesi ortak çalışması olan Mavi Şehrin Kalemleri Edebiyat sayfası 300 haftadır kesintisiz olarak edebiyat sanat ve kültürel çalışmaları ile özelde Van'ımızda genelde ülkemizde yaklaşık 700 farklı yazar ve şairin eserlerini yayınlandığı bir sayfa oldu. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Van Şair ve Yazarlar Birliği kurulduğunda başkan yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Işık’a ve yönetim kurulu üyesi Yeliz Bülbül’e ayrıca teşekkür ederim. Daha sonra 146. haftadan itibaren de şahsım tarafından yürütülerek sayfamızı bugünlere getirdik.  Bu sayfanın bugünlere ulaşmasında en büyük teşekkür Vansesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan’a ve her zaman yanımızda olan Burhan Ergin’e düşmektedir. Bizlere gazete sayfalarını ve internet sitelerini açarak çığ gibi büyümemize vesile olup sesimizin yurt içi ve yurt dışına, uzak diyarlara ulaşmasına katkı sağlamışlardır. Yurt dışından veya yurt içinden takipçilerimiz ve yazarlar, şairler yazıları ve şiirleriyle Mavi Şehrin Kalemleri sayfamızı renklendirmeye devam etmektedirler. Bu vesileyle Vansesi Gazetesi ve Mavi Şehrin Kalemleri ailesine şükranlarımı borç bilirim.  İnşallah daha da büyüyerek güzel günlere daha da umutlu bakacağız” dedi. HABER: TAHİR TEKİN

Bakmadan Geçme