• Haberler
  • Ekonomi
  • Memur ve emekliye bir müjde daha! 3 ayda bir ödenecek... Kimler alabilecek?

Memur ve emekliye bir müjde daha! 3 ayda bir ödenecek... Kimler alabilecek?

Memur ve emeklinin gözü kulağı meclisteki görüşmelerde. Meclise verilen teklife göre, memur ve emekliye her 3 ayda bir 1 maaş ikramiye ödenecek.

Memur ve emekli maaş zammı gündemi sona erdi. TBMM genel kurulunda kabul edilen kararla birlikte memur ve emekliye %25 oranında zam yapılması kesinleşti. Ayrıca memura 8.077 TL'lik de seyyanen zam var. Fakat memur ve emekliye müjdeler bununla bitmedi. Güzel haberler gelmeye devam ediyor. TBMM genel kuruluna yeni teklif sunuldu. Teklife göre memur ve emekliye 3 ayda bir bir maaş ikramiye ödemesi yapılacak. Milyonlarca memur ve emeklinin yüzü bu kararla birlikte gülecek. Çünkü maaşa ek destek ödemesi geliyor.

Memur ve emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın zamlı maaşları dün gece yarısı itibariyle belli oldu. TBMM genel kurulunda kabul eden karar doğrultusunda tüm emeklilere %25 oranında zam yapılırken Memurlara ise %25 zamma ek 8.077 TL'lik seyyanen artış yapıldı. Memur ve emekliler için zam oranı düşük kalsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği sözler var. Milyonlarca memur ve emeklinin yüzünü güldürecek yeni bir son dakika haberi geldi. Her 3 ayda bir memur ve emekliye bir maaş ikramiye ödemesi yapılması gündemde. İlgili kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Kabul edilmesi durumunda memur ve emekliler ikramiye alacak. Son dakika gelişmesinin detayları haberimizde…

TBMM'YE SUNULDU MEMUR VE EMEKLİYE İKRAMİYE GELİYOR

Memur ve emeklileri ilgilendiren son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Maaş zammının belli olmasının ardından bu defa memur ve emekliye ikramiye müjdesi verildi. TBMM genel kurula sunulan teklif doğrultusunda memur ve emekli maaşlarına 3 ayda bir ek ikramiye verilmesi istendi. Eğer teklif TBMM’den geçerse tüm memurlar ve emeklilere maaşları doğrultusunda her 3 ayda bir maaş fazladan ödeme yapılacak.

TORBA YASAYA EKLENMESİ ÖNGÖRÜLÜYOR

Memur ve emekliye 3 ayda bir, bir maaş ikramiye içeren Kanun teklifinin torba yasa'ya eklenmesi isteniyor. Torba yasaya katkıda bulunmak amacıyla teklifin iyi parti tarafından verildiği öğrenildi. Kamu işçilerine verilen 3 ayda bir ikramiye gibi memur ve emekliye de ödeme yapılması istendi. Özellikle emeklilerin bu ikramiye ödemelerini çok hak ettikleri belirtilirken zaten düşük kalan maaş zamlarının bu şekilde telafi edebileceği bildirildi.

Bakmadan Geçme