MEŞHUR KARAKÖY PİLAVCISI AÇILDI

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli hizmeti ve damak zevkinize uygun Van'ın markası olma iddiasını taşıyan Meşhur Karaköy Pilavcısı hizmet vermeye başladı.

Rıdvan Can

Van'ın lezzet noktası Meşhur Karaköy Pilavcısı Kazım Karabekir Caddesi Uzun Sokakta vatandaşların hizmetine açıldı. Uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışı, farklı menüsüyle Vanlılara hizmet vermeye başlayan Meşhur Karaköy Pilavcısı göz kamaştırıyor.

Kadın girişimci Mine Bilici ve oğlu Ahmet Bilici tarafından hizmete açılan Meşhur Karaköy Pilavcısı’nın açılışına Van TSO Başkanı Necdet Takva, iş insanı Kahar Eraslan, eğitimci Mehmet Bilici, eğitimci Hamit Çelik, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Şükrullah Yavuzer, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Kenan Akalın ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, “Van tarihi sıcak günlerini yaşıyor. Biz kendi şehrimizin en önemli özelliğinin iklimsel farkı olduğunu söylüyorduk fakat inanılmaz derecede dünyayla eş zamanlı bir sıcaklık yaşıyoruz. Van’da son günlerde hava sıcaklığı 30 derecenin üzerinde gösteriyor. Bu sıcak havada kadın girişimcimiz Mine Bilici tarafından açılan Meşhur Karaköy Pilavcısı’nın açılışını gerçekleştirdik. Herkesin enflasyonla mücadele ettiği, fiyat artışlarıyla uğraştığı bir süreçte tüccar ve esnaf sayısının az olduğu kentlerde işyerlerinin açılması değerli ve kıymetlidir. Meşhur Karaköy Pilavcısı’nın hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Yemeklerimizin tadına bakmak isteyenleri Meşhur Karaköy Pilavcısına bekliyoruz”

Köri soslu tavuk pilavı, acı soslu tavuk pilavı, kavurmalı, ciğerli, salatalı pilav gibi 6-7 menü bünyesinde bulundurduklarını söyleyen İşletme sahibi Ahmet Bilici, “Kaliteli ve güzel bir ortam oluşturduk. Pilav kültürü Karaköy’den çıkmıştır. Bunu menülere bölüp çeşitlendirdiler.  6-7 menü çeşitle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Olanı değil olmayanı Van’a getirerek bir ilki gerçekleştirdik. Çalışanlarımızın tümü kadınlardan oluşuyor. Hijyen en önemli kuralımızdır. Annem ile birlikte işyerimizde güzel hizmet vereceğimize inanıyorum. Biz burada bütün çalışanlarımızla bir aileyiz. Güzel bir ortamda güzel yemeklerimizin tadına bakmak isteyenleri Meşhur Karaköy Pilavcısına bekliyoruz” dedi.

Kadın girişimci Mine Bilici ise Van’da güzel işlere imza atacaklarını belirtti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme