MESK Konfederasyonundan MHP'ye ziyaret

Memur ve Emekliler Sendikası Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül, Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp'i ziyaret ederek emeklilerin sorunlarını aktardı.

Özlem Tekin Alkan

MESK Konfederasyonu Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte emeklilerin sorunlarına çözüm bulmak için siyasi partileri ziyaret etmeye başladı. MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp’i ziyaret eden Gül, emeklilerin sıkıntılı günler yaşadığını belirterek, yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

Emeklilerin sorunlarını aktarmaya devam edeceklerini söyleyen Gül, “Emeklilerimizin sorunlarını ve taleplerini istişare edip çözüm bulunması için siyasi partileri ziyaret ediyoruz. MHP Van il Başkanı Salih Güngöralp’i makamında ziyaret ederek sorunlarımızı aktarmaya başlamış bulunmaktayız. Salih beyle emeklilerimizin sorunlarını ve taleplerini istişarelerde bulunduk. Kendileri bize her konuda yardımcı olacaklarını ifade ederek, Van’da bir eksikliği giderdiğimizi söyledi. Bize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretlerimizin emeklilerimiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme