MESSİ HACİCE BURSA'YI DEVİRDİ:0-2

Türkiye Kadınlar 2. Futbol Liginde mücadele eden Hakkârigücüspor bayan futbol takımı deplasmanda Bursa Vatan sporu 2-0 mağlup etmeyi başardı. Hakkarigücüspor'a üç puanı getiren golleri 58 ve 77'nci dakikalarda Messi lakaplı Hacice Yaşar kaydetti.

Rıdvan CAN

Bu sezon oynadıkları 14 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle ligde 18 puanla 8'nci sırada yer alan Hakkâri Gücü Kadın Futbol Takımı oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor.

Ligin güçlü ekiplerinden Bursa Vatanspor deplasmanından üç puanla dönen Hakkarigücüspor Kadın futbol takımı antrenörü Cemile Timuru Gazetemize yaptığı özel açıklamada "Zor bir deplasmandan galibiyetle dönmenin sevincini yaşıyoruz. Bursa Vatanspor ligin iddialı ve güçlü takımlarından evinde kaybetmeyen bir takım. Güzel bir futbolla Vatansporu yenmek çok daha güzel, futbolcularımı bu galibiyetlerinden dolayı kutluyorum çok iyi mücadele ettik 90 dakika üst düzey bir futbol oynadık özellikle karşılaşmanın ilk yarısında önemli gol pozisyonlarına girdik fakat son vuruşlarda biraz şanslı olsaydık ilk yarı soyunma odasına en az 3-0'lık skorla girecektik olmadı. İkinci yarıya çok daha derli toplu baskılı başladık ikinci yarının hemen başında bulduğumuz pozisyonları Messi lakaplı golcümüz Hacice Yaşar gole çevirince 2-0'lık skorla üç puana ulaştık çok mutlu olduk, Bursa deplasmanında özellikle bizleri yalnız bırakmayan konaklamadan yeme içmeye kadar tüm desteğini bizlerden esirgemeyen Hakkarili iş adamı Mehmet Yalçın'a Hakkarigücüspor kulübü adına çok teşekkür eden kulüp antrenörü Timuru, Bursa galibiyetinin devamının geleceğini sözlerine ekleyerek, Hakkari takımı olarak amaçlarının bir üst lige çıkmak olduğunu ve bunun için sonuna kadar mücadele edeceklerini        belirtti.

Bakmadan Geçme