• Haberler
  • MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖNER: HALKIMIZIN YANINDAYIZ

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖNER: HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Erken seçim kararının alınmasının ardından siyaset rüzgarı tüm ülkede olduğu gibi Van'da da hızlı esmeye devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinde Şidan aşiret liderinin kardeşi Fehim Öner önceki gün Halkların Demokratik Partisi'nde (HDP) Van Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Rıdvan Can

Bölgenin Kanaat önderlerinden, Şidan aşiret reisinin Kaya Öner'in kardeşi Fehim Öner Halkların Demokratik Partisinden milletvekilliği adaylığı için il yönetimine başvuruda bulundu.

Beraberindeki yaklaşık 50 kişiyle parti binasına gelen milletvekili aday adayı Fehim Öner, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, "Herkese kapımız açık. Bunu milletvekili olup olmamaya bağlamıyorum. Beni tanıyan bilir. Gece gündüz insanlarımızın yararına olacak her türlü proje ve işin içerisinde yer almak beni mutlu ediyor. Onun için her zaman kapım herkese açıktır. Gücümü aşmadıktan sonra her türlü sorun ve sıkıntıda halkımın yanındayım. Dertlerimiz sıkıntılarımız hep aynı. Bizde bu memlekette birçok insana hizmet veriyoruz. Birlikte çalıştığım insanların hepsi bu kentte yaşayan insanlar. Seçilsek de seçilmesek de kapımız herkese açıktır. Biz teşkilatlara değer veriyoruz. Milletvekili Van'ın tüm sorunlarına koşamaz. Onun için teşkilatla çok önemli. Milletvekili teşkilatlara yetki verecek ve sorunların çözümünde yanında yer alacak. Teşkilatlara yetki verildiği taktirde milletvekillerinin de proje üretmek için zamanı olacak, ödeneklerle ilgilenecek ve yatırımları getirecek zamanı olacak. Kazandığımda Allah'ın izniyle bu kentte yaşayan herkese eşit ve adaletli davranacağız" dedi.

Bakmadan Geçme