Milletvekili Buldan'dan hastalara ziyaret

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi.   

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde tedavi gören hastalarla bir araya geldi. Buldan, hasta ziyareti sırasında hastaların sağlık durumlarına ilişkin bilgi alarak acil şifalar diledi.

Buldan, hastane ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün burada değerli hastalarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk. Onlarla bir araya gelerek sağlık durumlarıyla yakından ilgilendik. Tıp Merkezimizin tüm personeline ve doktorlarına teşekkür ediyor, hastalara acil şifalar diliyorum" dedi.

Milletvekili Buldan'dan hastalara ziyaret

Buldan, hastane ziyareti sırasında hasta yakınlarıyla da görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinlediğini belirtti. Özellikle sağlık hizmetlerine erişim, ilaç temini ve sosyal destek konularında hasta yakınlarının yaşadığı güçlükleri not ettiklerini ifade eden Buldan, bu konularda gerekli girişimlerde bulunarak çözüm üretmeye çalışacaklarını vurguladı.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme