• Haberler
  • Güncel
  • Milletvekili Türkmenoğlu'ndan 15 Temmuz vurgusu:  Ortak zafer, kutlu direniş

Milletvekili Türkmenoğlu'ndan 15 Temmuz vurgusu:  Ortak zafer, kutlu direniş

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 15 Temmuz'un milletin bağımsızlık ve hürriyetine olan sarsılmaz inancının teşekkül ettiği, ortak zaferimizin ve kutlu direnişimizin yıl dönümü olduğunu vurguladı.

Konuşmasında, o gece milletin sadece hain darbe girişimini püskürttüğünü değil, aynı zamanda birlik, beraberlik ve demokrasiye olan bağlılığının gücünü tüm dünyaya gösterdiğini ifade eden Türkmenoğlu, 15 Temmuz'un emperyalistlere ve onların iş birlikçilerine verilmiş tarihî ve destansı bir cevap olduğunu söyledi.

Türkmenoğlu, "15 Temmuz Destanı'nı diri tutacak, yarınları kuracak bir ruhla anmaya devam edeceğiz. Unutmamak, unutturmamak, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak hepimizin görevidir" diyerek, 15 Temmuz şehitlerini rahmetle andığını ve gazilere minnet ve şükranlarını sunduğunu belirtti.

Türkmenoğlu, birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, 15 Temmuz Destanı'nın, ebedi mücadelenin sembolü olduğunu vurguladı.
Milletvekili Türkmenoğlu yaptığı açıklamada, “15 Temmuz, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetine olan sarsılmaz inancının teşekkül ettiği,  ortak zaferimizin ve kutlu direnişimizin yıl dönümüdür. O gece, milletimiz hain darbe girişimini sadece püskürtmekle kalmamış, birlik, beraberlik ve demokrasiye olan bağlılığın gücünü tüm dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz, emperyalistlere ve onların iş birlikçilerine verilmiş tarihî ve destansı cevaptır. Bu nedenle, 15 Temmuz Destanı’nı diri tutacak, yarınları kuracak bir ruhla anmaya devam edeceğiz. Unutmamak, unutturmamak, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak hepimizin görevidir. Bu vesileyle, 15 Temmuz’un yıl dönümünde bir kez daha vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.  Birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.  

Türkmenoğlu'nun açıklamaları, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, Türk milletinin bu kutlu direnişinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Milletvekili, şehitlerin aziz hatıralarının yaşatılması ve daha güçlü bir Türkiye için ortak çalışmanın gerekliliğini vurgulayarak, 15 Temmuz Destanı'nın, bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin sembolu olduğunu ifade etti. 

Bakmadan Geçme