Müdür Ekinci’den Dr. Okulu’ya Plaket

Van Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Ferhat Ekinci, kentte yıllarca hizmet veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emel Okulu’ya başarılı çalışmaları nedeniyle plaket takdim etti.

Plaket takdiminde konuşan Uzm. Dr. Ferhat Ekinci, bir insanın yaşamını sağlıklı bir şekilde devam ettirmesinin en temel hakkı olduğunu belirterek, “Bu noktada insan yaşamına hizmet eden tıp dünyası son derece önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bu anlamda ilimizde gerek kamu hastanelerinde, gerek özel hastanelerde görevini layıkıyla yapan Uzman Dr. Emel Okulu’ya yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra hekimlerimizin de bilgi ve beceri konusunda aldıkları mesafe bizleri mutlu etmektedir. Son derece kutsal bir görevi ifa eden sağlık çalışanlarımızın insan ve toplum sağlığını korumak için gece gündüz demeden her türlü şartta gösterdikleri başarı gerçekten de takdire şayandır” dedi.
Özel İstanbul Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nde görev yapan Uzm. Dr. Emel Okulu ise, beklenmedik bir sürprizle karşılaştığını belirterek, “Hakikaten çok duygulandım. Van’da görevim süresince işim gereği önce insan sağlığı diyerek elimden geldiğince hizmet vermeye çalıştım. Sağlık Müdürlüğümüzün göstermiş olduğu bu jestinden dolayı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme