• Haberler
  • Sağlık
  • Müdür Tosun: 'Acil Sağlık Hizmetlerinde Kaliteyi Artıracağız'

Müdür Tosun: 'Acil Sağlık Hizmetlerinde Kaliteyi Artıracağız'

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun başkanlığında, 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği Birim sorumlularıyla önemli bir toplantı düzenlendi.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun başkanlığında düzenlenen toplantıda, 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği'nin ihtiyaçları ve mevcut personelin talepleri ele alındı.

Toplantının ana gündem maddesi, hastalara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek adına yapılması gereken çalışmaların belirlenmesi oldu. Ayrıca, personel sayısının artırılması, araç ve ekipmanların iyileştirilmesi gibi konular da toplantıda değerlendirildi.

Op. Dr. Muhammed Tosun, sağlık hizmetlerinin kesintisiz devam etmesinin önemine dikkat çekerek, "112 Komuta Kontrol Merkezi'nin etkin ve verimli çalışması, acil durumlarda hastalara en kısa sürede müdahale edilebilmesi için kritik öneme sahip. Personel ve ekipman anlamında yapılması gereken her türlü iyileştirme için adımlar atacağız" dedi.

Toplantı, personelin dile getirdiği ihtiyaçların not alınması ve bu doğrultuda iyileştirmelerin yapılması sözüyle sona erdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme