Müdür Tosun'dan Bölge Hastanesinde incelemeler

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun'a ziyaret sırasında, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam ve hastane Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya da eşlik etti.

Radyoloji bölümünde gerçekleştirilen incelemelerde, yeni yapılacak alanlarla ilgili tespitler yapıldı. Op. Dr. Tosun, hastanenin bu bölümünde gerçekleştirilecek yeniliklerin, hastalara daha iyi hizmet sunulabilmesi açısından önemli olduğunu belirtti.

Ziyaretin bir sonraki durağı Radyasyon Onkolojisi bölümü oldu. Burada tedavi gören hastaların yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Tosun, hasta yakınlarının taleplerini dinledi. Tosun, "Hastalarımızın ve yakınlarının talepleri bizim için çok önemli. Onların memnuniyeti ve ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden geleni yapacağız," dedi.

Radyasyon Onkolojisi bölümünde, Klinik Sorumlusu Uzm. Dr. Günel Zalova Özorak'tan bölümün işleyişi ve ihtiyaçları hakkında bilgi alındı. Dr. Özorak, bölümdeki güncel durumu ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Tosun, hastanenin farklı bölümlerinde gerçekleştirilen incelemelerden sonra, hastane yönetimine ve personeline teşekkür ederek, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için gerekli adımların atılacağını vurguladı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme