Müdür Tosun'dan Erciş Diş hastanesinde incelemeler

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Erciş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek hastane yönetimi ve sağlık personeli ile bir araya geldi.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun'un ziyareti sırasında, hastanenin mevcut ihtiyaçları ve sağlık hizmetlerinin daha etkin sunulmasına yönelik geliştirilmesi gereken konular masaya yatırıldı.

Hastane yönetimi ile gerçekleştirilen toplantıda, özellikle sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılmasına yönelik yapılabilecek iyileştirmeler tartışıldı. Op. Dr. Muhammed Tosun, hekimler ve sağlık personeli ile de sohbet ederek, onların istek ve taleplerini dinledi. Personelin çalışma koşulları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı, çözüm odaklı yaklaşımlar üzerinde durdu.

Ziyarete, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Muhammed Taha Bostancı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam ve Yardımcısı Ayhan Oruç da katıldı. Ayrıca, Erciş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Fırat Güneş ve hastane yönetimi de toplantıda yer aldı.

Op. Dr. Muhammed Tosun, ziyaretin sonunda hastane yönetimi ve personeline gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ederek, sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek adına atılacak adımların önemine vurgu yaptı. Sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduğunu belirten Tosun, onların taleplerini dikkatle değerlendireceklerini ifade etti.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme