MUHARREM İNCE VANLILARLA BULUŞUYOR

Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, gazetemizi ziyaret ederek, Genel Başkan Muharrem İnce'nin Cuma günü Vanlılarla buluşacağını söyledi.

Burhan Ergin

Göreve geldiği günden bu yana Van’ın sorunlarını her platformda dile getirerek çözüm arayan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile bilgi alışverişinde bulundu. Terzioğlu, Van’ın sorunlarını seçim malzemesi olarak kullanmak istiyorlar. Her defasında Van’ın sorunlarını dile getirip yapacağız, çözeceğiz diyorlar ama ne hikmetse buradan Ankara’ya giden tüm milletvekilleri ceketlerini astıktan sonra sırtlarını Van’a dönüyorlar” dedi.

“Güzel bir Türkiye için siyaset yapıyoruz”

Ülkemizin sorunlarını çözerek güzel bir Türkiye için siyaset yaptıklarını belirten Terzioğlu, “Genel Başkanımız parti otobüsünü otel şekline getirerek hergün bir şehrimizi ziyaret ediyor. Canını, hayatını, her şeyini ülkemize adamış, sokak sokak, mahalle mahalle, şehir, şehir gezerek insanlarımızın sorunlarını dinliyor. Genel Başkanımız herşey memleket için diyerek yola çıktı. İnanın şuan ülkenin gidişatı hiç iyi değil. Gençlerimizin gelecekten hiçbir beklentisi yok.  Ülkemizde milli gelir dağılımı da eşit değil. Alım gücü düştükçe düştü. Biz elimizden geldiğince memlekette ahlaklı, dürüst ve güzel bir Türkiye için siyaset yapıyoruz. Ülkemizi Allah’ın izniyle hep beraber güzel yerlere getireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

“Genel Başkanımız Van’da sorunları dinleyecek”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Van’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinleyeceğini söyleyen Terzioğlu, “Genel Başkanımız Muharrem İnce 11 Kasım Cuma günü Vanlı hemşehrilerimizle buluşacak. Genel Başkanımız sabah saat 09:00’da basın açıklaması yaptıktan sonra esnafları ziyaret ederek, sorun ve sıkıntıları dinleyecek. Parti otobüsünden de halkı selamlayacak. Genel Başkanımız Van programının ardından Hakkari ve Şırnak illerini ziyaret edecek” ifadelerini kullandı.

“2023 seçimleri ülkemiz için çok önemli”

Van’ın sorunlarına değinen Terzioğlu, “Van’ın sorunları hep temel oldu. Maalesef Van’ın sorunlarını çözmek istemiyorlar. Seçim malzemesi olarak kullanmak istiyorlar. Her defasında Van’ın sorunlarını dile getirip yapacağız, çözeceğiz diyorlar ama ne hikmetse buradan Ankara’ya giden tüm milletvekilleri ceketlerini astıktan sonra sırtlarını Van’a dönüyorlar. Van’a sahip çıkmıyorlar. Verdikleri sözlerini yerine getirmiyorlar. Biz genç siyasetçiler olarak bunları nasıl örnek alacağız? Bu yaşta memleketime dürüst, ahlaklı bir siyasetçi yetiştirmenin derdindeyim. Nasıl bir siyaset içerisinde yaşıyorlar anlamış değilim. Bu memleketin bir evladı olarak üzülüyorum. 2023 seçimlerine doğru gidiyoruz. Ben seçmenlere seslenmek istiyorum. Türkiye gerçekten çok kolay kazanılan bir ülke değil. Taşı toprağı cennet bir ülke, bizde çok değerli bir ilde yaşıyoruz. 2023 seçimleri ülkemiz için çok önemlidir. İlimize ve Türkiye’mize sahip çıkacak insanları seçmelerini istiyorum” dedi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Erdal Perihan, Memleket Partisi İl Başkanı Haluk Terzioğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  

Bakmadan Geçme