MUHTARLARLA DOSTLUK MAÇI

İpekyolu Belediyesi ilçede görev yapan muhtarlarla halı saha maçında bir araya geldi. İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ünde forma giydiği takım rakibini 6-5 yenerek maçı kazandı.

Rıdvan Can

Muhtarlar arasındaki kaynaşmayı sporun birleştirici ruhuyla sağlamak amacıyla düzenlenen maçta, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk de forma giydi. Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün vuruşu ile başlayan, kırmızı ve yeşil takımlar arasında çekişmeli geçen maçı 6-5 kırmızı takım kazanırken, muhtarlar sportmenlikleri ve güzel oyunlarıyla göz doldurdu. 

Devletin, vatandaşa dokunan sıcak eli ve vatandaş nezdinde ilk kapısı muhtarlar için yapılan sosyal etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini belirten İpekyolu Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü İbrahim Sancar, “İpekyolu Belediye Başkanlığı Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan muhtarlara sporu sevdirmek, her yaşta spor yapılabileceğini göstermek ve muhtarlar arasında kaynaşmayı birlik beraberlik ve kardeşliği sağlamak amacıyla muhtarlardan oluşan takımlar arasında halı saha maçı yaptık. Bu faaliyetlerin yapılmasında her zaman destek sunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk‘e teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme