Müncester ve Hanedan ailelerinin mutlu günü

Antalya'da Van'ın tanıtımına, kültürüne yönelik çalışmalar yapan, Vanlıların ve Van'a gönül veren Van dostlarının birlik beraberliğine katkı sağlayan  Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Müncester'in oğlu Avukat Enes Müncester, mimar Aslıhan Hanedan ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Müncester’in oğlu Avukat Enes Müncester önceki dönem CHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Osman Hanedan’ın kızı mimar Aslıhan Hanedan’la hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Vanlı Uğur Yeğinaltay’ın sahibi olduğu Antalya Anadolu Park Restoran’da düzenlenen kır düğününde genç çiftin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı. Uysal, evlilik cüzdanını teslim ederek, çiftlere mutluluklar diledi.

Müncester ve Hanedan ailelerinin mutlu günü

Yemekli ve zengin ikramların yapıldığı kır düğününe katılan davetliler gece geç saatlere kadar şarkılar söyleyip türkülere eşlik edip halaylar çekerek doyasıya eğlendiler.  

Damadın babası Yaşar Müncester, davetlilere hitap ederek, oğlu ve gelin için iyi dileklerini sundu. Müncester, "Oğlum Enes ve gelinim Aslıhan'ın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayarak düğünümüze icabet etmenizden, birlikte olmaktan büyük onur duyuyor tüm davetlilere ayrı yarı teşekkür ediyorum. Yavrularımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" dedi.

Antalya'nın önde gelen iş, sanat ve siyaset dünyasından tanınmış birçok ismin katıldığı düğün töreninde konuklar, genç çifti tebrik ederek, evliliklerinde sonsuz mutluluklar dilediler.

CHP’nin geçmiş dönem genel sekreteri Gürsel Tekin, CHP milletvekilleri Aliye Coşar, Mustafa Erdem, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Mustafa Akaydın, CHP eski milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Deniz Demiröz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Antalya Kepez İlçe Başkan Yardımcısı, damadın ağabeyi Ali Müncester, ADGİAD Başkanı Ercan Özbay, Disiad Başkanı Timur İnanç, Anadolu Federasyonlar DernekBaşkanı Hıdır Turan, Kuşaktan Kuşağa AntalyalılarDernekBaşkanı Bülent Kantarcılar, iki aile yakınları, dostları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Müncester ve Hanedan ailelerinin mutlu günü

Antalya'nın seçkin mekanlarındanAntalya Anadolu Park Restoran’da gerçekleştirilen düğün törenine, ilin önde gelen isimlerinin katılımıyla tören gerçekleştirildi. 

Nikah töreninde konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Antalya'nın iki güzide ailesinin evlatlarının bir araya gelişi bizi son derece mutlu etti. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum " dedi.

Yaşar Müncester, oğlu ve gelinin mutluluklarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç çiftin hayatlarının her alanında başarılı olmalarını temenni etti.

Bizlerde Enes Müncester ve Aslıhan Hanedan'ın, evlilik yolculuklarında sağlık ve mutluluk dileklerimizi iletiyoruz.  

Bakmadan Geçme