Muradiye'de 4500 aileye kömür yardımı

Muradiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 4500 aileye dağıtılacak kömür yardımı için 17 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00'da ihaleye çıkıyor. Başkanlık, torbalanmış kömür, yükleme, boşaltma ve dağıtım işi için 5850 ton kömür satın alacak.

İhalenin Muradiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacağını belirten vakıf yetkilileri, “Her aileye 1300 kg kömür dağıtımı yapmayı planlıyoruz. Toplam 4500 aileye yardımlarla ulaşmayı hedefliyoruz. Kış aylarında ihtiyaç sahibi ailelerin ısınma sorununu çözmek için her yıl ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelere kömür yardımı yapıyoruz. İhaleye katılmak isteyen firmaları 17 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00'da yapılacak ihaleye davet ediyoruz. İhale şartnamesi ve diğer tüm bilgiler ilangov.tr internet sitesinde geçtiğimiz günlerde yayınlandı. İhaleye katılmak isteyen firmalar başvuruda bulunabilirler” dediler.

Vakıf, kömür dağıtımının kış mevsimi öncesinde yapılmasını hedeflediklerini belirterek, "Kış aylarında ısınma sorunu yaşayan ailelerimizin bu yardımdan faydalanmasını istiyoruz. İhale sonrasında kısa sürede kömür dağıtımına başlayacağız" ifadelerini kullandılar.

Muradiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle adından sıkça söz ettiriyor. Vakıf, düzenli olarak gıda, giyim ve diğer ihtiyaç malzemeleri yardımlarında da bulunmaktadır. Kömür yardımı ise ihtiyaç sahibi ailelerin ısınma sorununa çözüm getirmesi açısından önem arz ediyor.

Bakmadan Geçme