• Haberler
  • Güncel
  • Muradiye'nin huzur ve refahı için çalışmalar sürüyor

Muradiye'nin huzur ve refahı için çalışmalar sürüyor

Muradiye ilçesinde görev yapan jandarma ekipleri, 1-26 Ağustos tarihleri arasında bölgede geniş kapsamlı bir güvenlik operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında, ekipler tarafından 38 bin 372 kişi sorgulandı.

Yapılan açıklamaya göre, operasyon sırasında 3 aranan şahıs, 134 yoklama kaçağı ve 2 kayıp şahıs yakalandı. Jandarma ekipleri, bölgede huzur ve güvenliği sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Muradiye Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak öncelikli görevimizdir. Bu kapsamda, bölgemizde gerçekleştirdiğimiz operasyonlarda toplam 38 bin 372 kişiyi sorgulayarak, aranan şahısları, yoklama kaçaklarını ve kayıp kişileri yakaladık" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, "Halkımızın huzur ve refahı için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Vatandaşlarımızın güvenliği için ekiplerimiz 7 gün 24 saat görev başındadır" denildi.

Jandarma ekipleri, operasyon sırasında şüpheli araçları ve kişileri detaylı şekilde inceleyerek, bölgedeki asayiş durumunu yakından takip etti. Yapılan kontrollerde, aranan şahısların yakalanmasının yanı sıra, çeşitli suç unsurlarıyla da mücadele edildi.
Muradiye ilçe sakinleri, jandarma ekiplerinin yürüttüğü operasyonlardan memnuniyet duyduklarını belirterek, güvenlik güçlerinin fedakar ve özverili çalışmalarıyla ilçede huzur ve güvenin arttığı vurgulandı.

Jandarma Komutanlığı, asayiş ve güvenliğin kalıcı olması çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini bildirdi. Vatandaşların can ve mal güvenliğinin en üst düzeyde korunması için gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtildi. 

Bakmadan Geçme