• Haberler
  • Ekonomi
  • Nakit paraya ihtiyacı olanlara müjde! O banka sıfır faizli kredi veriyor

Nakit paraya ihtiyacı olanlara müjde! O banka sıfır faizli kredi veriyor

Türkiye'de hızla yükselen enflasyon ve döviz kuru, vatandaşların ellerini kollarını bağlamış durumda. Hayat pahalılığı her geçen gün artarken geçim sıkıntısı da giderek etkisini gösteriyor. Merkez Bankası'nın faizleri yükseltme kararı sonrasında bankalar, kredi faizlerini güncelleyerek vatandaşların kredilere başvurma ihtiyacını karşılıyor.

Bu zorlu dönemde "Hangi banka en düşük faizle kredi veriyor?" veya "Hangi banka faizsiz kredi sağlıyor?" gibi sorular araştırılırken, bir bankadan güzel bir haber geldi. O bankada faizsiz kredi kampanyası başlamış durumda ve Kurban Bayramı'na özel bir kampanya olarak duyurulmuş. Nakit paraya ihtiyacı olanlar, bu fırsatı kaçırmamalı! İşte detaylar...

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI O BANKADA BAŞLADI
Garanti Bankası, yeni bir kampanya duyurdu. Bankanın paylaştığı yazılı açıklamaya göre, Kurban Bayramı süresince nakit ihtiyacı olan müşteriler, maksimum 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kullanabilecekler. Bu kampanya sayesinde müşteriler, nakit ihtiyaçlarını daha uygun koşullarla karşılayabilecekler.

KAMPANYA KOŞULLARI NELER?
Garanti Bankası, yeni müşterilere yönelik bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu kampanya, Hangikredi tarafından tanıtıldı. Türkiye'de genellikle kredi faiz oranları yüksek seviyelerde seyrediyor. Bankaların farklı platformlarla yaptığı özel anlaşmalar sayesinde ise daha düşük faiz oranları veya hatta faizsiz kredi imkanları sunulabiliyor. Garanti Bankası ile Hangikredi arasında yapılan bu özel anlaşma, müşterilere faizsiz kredi fırsatı sunuyor.

NAKİT İHTİYACI OLANLAR DİKKAT!
Garanti Bankası, faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. Normalde Kurban Bayramı kredilerinde yüzde 3,29 faiz uygulanırken, banka bu yeni kampanyada faizsiz bir seçenek sunuyor. Bu kampanya kapsamında müşteriler, kredi kartlarını kullanarak nakit avans çekebilecekler. Önceden, 10.000 TL kredi için aylık ödemeler 1914 TL olurken, toplam geri ödeme miktarı 11.537 TL olarak belirleniyordu. Ancak bu yeni kampanyada hiçbir şekilde faiz uygulanmayacak.

Nakit paraya ihtiyacı olanlar, Garanti Bankası'nın faizsiz kredi kampanyasından faydalanabilirler. Bu kampanya, Kurban Bayramı'na özel olarak düzenlenmiştir ve müşterilere cazip bir fırsat sunmaktadır.

Kampanya şartlarına göre, müşteriler maksimum 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kullanabilecekler. Bu kredi, herhangi bir amaçla nakit ihtiyacını karşılamak için kullanılabilecektir. Garanti Bankası ile Hangikredi arasında yapılan özel anlaşma sayesinde müşterilere faizsiz kredi imkanı sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme