Nasıl bir belediye başkanı istiyoruz?

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Vanlılar kimin belediye başkanı olacağından çok 'nasıl bir belediye başkanı ve nasıl bir kent istiyoruz' sorusuna uygun bir başkan görmek istiyor.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Vanlılar kimin belediye başkanı olacağından çok "nasıl bir belediye başkanı ve nasıl bir kent istiyoruz" sorusuna uygun bir başkan görmek istiyor.

 

Yerel seçimler öncesi hep aynı şeyler tekrar edilir. Çeşitli kuruluşlar, gazeteciler klasik olarak aday kriterleri belirler ve yayınlar. Yazılanlar, söylenenler partiler tarafından pek dikkate alınmaz tabi ki. Herkes bildiğini okur ve seçim yapılır. Beklentiler, umutlar gelecek seçime kalır. 

 

Vatandaşlarımız yerel seçimler öncesi aday olacak belediye başkanı ile ilgili kriterleri yazarak siyasi partilerin dikkatini çekmemizi istiyorlar. Bizde bugün kentimizi yönetecek belediye başkanında olması gereken kriterleri yazmaya çalıştık. Kriterlere uygun adayların çıkmasını fırsat verilmesini ve kazanmasını temenni ediyorum.

 

Nasıl bir belediye başkanı!

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme