NEBAHAT ABLA VE ERZAK PAKETLERİ

Bazen bir kişiyi özellikleri ile tarif etmek istersiniz, istersiniz de onu anlatmak için uygun bir kelime bulamazsınız. Ben dilimin döndüğünce biraz anlatmaya çalışayım, sizler de Nebahat abla için o kelimeyi bulun lütfen…

     Nebahat abla, 1943 doğumlu kendisinden üç yaş büyük eşi ile Ankara da, Güvenpark ta tanışırlar ve kısa bir süre sonra da evlenirler. Aşk evliliği anlayacağınız. Hatta öyle ki eşi okuduğu, Hukuk Fakültesini ikinci sınıfındayken evlenmek için bırakır.   Çorlu’da işe girer. Üç çocukları olur, ikisi kız, biri erkektir.

Okul hayatları boyunca çocuklar için mecburi şehir değiştirmek zorunda kalırlar. Eşinin, iş konumundan dolayı en son emekli olacakları yer olan Bursa ya taşınırlar. Nebahat ablayı tanımam Vakıf sayesinde oldu. Hayatım da iyi ki var diyebileceğim nadir insanlardan biridir. Bu arada, üç çocukları da üniversite bitirmiş, iş hayatlarına atılmış ve evlenmişlerdir iki tane de torunu var.

Emekli maaşları ile geçinip giderler. Ev kendine ait sadece, onu da kooperatife girerek, çok zorlanarak almışlar. Bu arada akraba çocuklarından da başka şehir de yaşayanlar,   yanına okumak için gelip gidenler oluyormuş. 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme