Nejla Gülay'ın 'Duy Beni' Kitabı Okurlarla Buluştu

Vansesi yazarlarından Davranış Bilimleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı, Öğrenci Koç'u, gazeteci yazar Nejla Gülay'ın Duy Beni isimli kitabı yoğun ilgi görüyor.

Vansesi Haber Merkezi

Kariyer hayatının ilk kitabını okurlarıyla buluşturan, ikinci kitabına hazırlık yapan yazarımız Nejla Gülay'ın Artikel  Yayıncılık'tan çıkan 'Duy Beni'  isimli kitabı kişisel  gelişim kitapları arasında yerini aldı. Duy Beni  kitapçıların yanı sıra internet üzerinden de  temin edilebiliyor.

 Kitabında  duyguları ele aldığını belirten Gülay, " Duy Beni  içimizde taşıdığımız, bizi sarıp sarmalayan olumlu, olumsuz onlarca duygu kontrol ele alınırsa ne olur? Veya biz tüm duygularımızı kontrol altında tutmaya çalışırsak ne olur gibi unuttuğumuz, unutamadığımız tüm duyguları ele alarak onları doğru tanımamızı, nasıl kontrol edeceğimizi, bazen de neden teslim olmamız gerektiğini anlatmaya çalışıyor"  dedi.

 Kitabın okurlar ve takipçileri tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Davranış Bilimleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı, Öğrenci Koç'u Nejla Gülay,  " Kitabım Artikel yayıncılıktan çıktı. Kısa sürede ilgi gördü. Yaşamın gergin ve karmaşık  atmosferinde  duygulara kapı aralayan kitap, duyguların dilini, halini anlatıyor. İçimizde bulunan onlarca duygu var olumlu olumsuz. Ve bizler çoğu zaman bu duygularla nasıl baş edebileceğimizi bilemiyoruz ya da yaşadığımız duygunun adını koyamıyoruz. Duy Beni 'bu duyguyu yaşamaktan hoşlanmıyorum' veya 'hep bu duyguyu yaşamak istemiştim" diyen  sevgiyi, aşkı önemseyenlerin  başucundan ayıramayacağı, kendilerini tanımalarına yardımcı  olacağı duygu yüklü kitaptır" diye konuştu.

 Basım hazırlıkları devam eden  Yürekçe isimli  ikinci kitabının da  çok yakında okurlarla buluşacağını  belirten Gülay,  Yürekçe isimli, kitabım duyguları, aşkları ve sevdalıları anlatıyor. Bu  kitabım da okur severlerin duygu dünyasında sevgiden yana esintiler yaratarak özel bir yer alacağına inanıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme