Nihat Çelik, fakir ve dar gelirlileri unutmadı

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, memleketi Van’ın Erciş ilçesinde Ramazan Bayramı arifesinde fakir ve dar gelirli aileleri yine unutmadı.

Ramazan bayramı nedeniyle hazırlattığı gıda paketlerini iki gün önceden fakir ve yardıma muhtaç ailelere bizzat kendi elleriyle teslim eden TÜDKİYEB Genel Başkanı ve Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, amacının Allah rızasını gözetmek olduğunu söyledi. Bedensel Engelliler Derneği Erciş Şubesi’ni ziyaret eden Genel Başkan Çelik, hazırlamış oldukları Bayram paketleri içerisinde 13 kalem çeşitli gıda maddesi bulunduğunu söyledi. Yardımların belli periyotlar içersinde devam edeceğini de aktaran Çelik, yardım paketlerini dar gelirli fakir ve yardıma muhtaç ailelere tüm üyeleri adına ulaştırdıklarının altını çizdi. Kendisinin sadece bu hayrata öncülük ettiğini de ifade eden Çelik, “Ramazan bayramı arifesinde yardım dağıtımımıza Bedensel Engelliler Derneği Erciş Şubesi’nden başladık. Bu üç günlük dünyada birimiz başkan, birimiz bey, birimiz esnaf, birimiz engelli olabiliriz. Ancak bu fani dünyada hiçbir şey baki değildir. Baki olan Sadece Allah’tır. Allah yaptığınız her iyiliği bin fazlasıyla amel defterlerinize yazsın inşallah. Bizlerin de hayrat anlamında yapmış olduğumuz katkılarımız sadece bireysel değil, işletmelerimize üye olan bütün arkadaşlarımızın ortak katkısı ve hayratıdır. Katkısı olan tüm üyelerimizin de Allah hayırlarını kabul etsin. Bizler sadece bu işte üyelerimiz adına öncü oluyoruz, vesile oluyoruz” dedi.
Bedensel Engelliler Derneği Erciş Şube Başkanı Hadi Kaya ise Başkan Nihat Çelik’in yıllardır engellilerin yanında her alanda yar aldığını anımsatarak, “Sayın Nihat Çelik ağabeyimiz babacan tavrıyla her zaman engelli arkadaşlarımızın dert ve isteklerini yerine getirmektedir. Her yıl aralıksız olarak Ramazan ayında, dini bayramlarda üyelerimizi unutmamaktadır. Ben üyelerim adına kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Allah hayırlarını kabul etsin” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme