• Haberler
  • Ekonomi
  • O banka destek olacak! Nakit ihtiyacına anında 13.500 TL destek

O banka destek olacak! Nakit ihtiyacına anında 13.500 TL destek

Türkiye'nin önde gelen bir bankası, müşterilerine özel nakit destek sağlamayı sürdürüyor. Son kampanya çerçevesinde banka kartı olan müşteriler anında 13.500 TL nakit desteği alma imkanına sahip olacak. İşte, 13.500 TL'lik destekle ilgili ayrıntılar...

O banka destek olacak! Nakit ihtiyacına anında 13.500 TL destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dönemde nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, bankaların düzenlediği çeşitli kampanyaları takip ediyorlar. Bankalar da müşterileri için yeni kampanyalar düzenlerken, bu konuda bir haber de söz konusu bankadan geldi. Nakit desteği sunan banka, kampanyanın detaylarını açıkladı.

Akbank, son düzenlediği kampanya ile müşterilerine destek olmayı amaçlıyor. Banka, acil nakit ihtiyaçları için Akbank kart sahiplerine özel olarak 13.500 TL kredi imkanı sağlıyor.

Akbank'ın başlattığı yeni hızlı kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, sadece "Akbank Direkt Mobil" uygulamasını indirerek hızlı başvuru işlemini tamamlamaları gerekiyor. Bu yeni kredi kampanyası, yalnızca Akbank Direkt Mobil uygulamasını indiren banka müşterileri için geçerlidir.

Banka müşterisi olmayan ancak krediden yararlanmak isteyenler, yeni müşteri olma adımlarını tamamladıktan sonra 13.500 TL'lik kredi başvurusunu yapabilirler.

Bakmadan Geçme