• Haberler
  • Ekonomi
  • O banka kesenin ağzını açtı! Başvuru yapan herkese 1500 TL hediye...

O banka kesenin ağzını açtı! Başvuru yapan herkese 1500 TL hediye...

Bankaların Temmuz ayıyla birlikte yaptığı açıklamalar dikkatle takip ediliyor. Başvuru yapan herkese 1500 TL hediye verileceği duyuruldu. 15 Temmuz'a kadar herkesin başvuruda bulunması gerekiyor. İşte ödeme detayları...

Temmuz ayına girerken bankalardan gelen açıklamalar ardı ardına gelmeye başladı. Bankkart kullanarak Troy mağazalarında tek seferde 20.000 TL ve üzeri Mac alışverişi yapanlara 1500 TL Bankkart lira hediye edileceği belirtildi. Kampanya, 15 Haziran 2023 tarihinden başlayıp 15 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Troy mağazalarında yapılan alışverişlerle herkes 1500 TL hediye kazanacak. İşte ödeme detayları...

1500 TL Ödeme Başvurusu Yapanlara

Ziraat Bankası, Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kart sahiplerinin hem kredi kartı hem de banka kartı özelliklerini kullanarak kampanyaya katılabileceklerini açıkladı. Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilecek ve en fazla 1500 TL ödeme alabilecek.

Kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin Bankkart Liraları anında karta yüklenecek ve yüklenen liralar 15 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabilecek.

Kampanya Detayları Belli Oldu

Ziraat Bankası, kampanya detaylarını paylaşırken şu ifadelere yer verdi:
Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin alışverişlerini Bankkart POS cihazından yapmaları gerekmekte.

Ek kartla yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek. Bankkart lirası kullanılarak yapılan işlemlerin iptal veya iade edilmesi durumunda, ücretsiz olarak yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecek.

Kampanya dönemi içinde iptal veya iade edilen işlemlerde karta tanımlanan Bankkart Liralar geri alınacak. Bankkart kumbarada yeterli miktarda Bankkart Lirası bulunmaması durumunda kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacak.

Bakmadan Geçme