• Haberler
  • Ekonomi
  • O banka vatandaşlara 10.000 TL destek verecek! İşte şartlar...

O banka vatandaşlara 10.000 TL destek verecek! İşte şartlar...

Nakit alım gücünün ekonomik sıkıntılar nedeniyle düşmesiyle birlikte, vatandaşlar bankaların kredi desteklerine yöneliyor. Bu durumda bankalar arasında kıyasıya bir rekabet ortaya çıkarken, Garanti BBVA Bankası'nın sunduğu farklı bir kredi teklifi gözden kaçmıyor.

O banka vatandaşlara 10.000 TL destek verecek! İşte şartlar...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Garanti BBVA Bankası, dijital bankacılık alanında gelişmiş hizmet veren bir kuruluş olarak kendini gösteriyor. Diğer bankaların kredi politikalarını sertleştirmesine karşın, Garanti BBVA Bankası beklenmeyen bir teklifle karşımızda. Banka, nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara cazip oranlarda kredi imkânı sağlıyor. Son haberlere göre, Garanti BBVA Bankası başvuran herkese ihtiyaçlarını kolayca gidermeleri için güzel bir fırsat veriyor. İşte ayrıntılar…

Garanti BBVA Bankası’nın sunduğu kredi kampanyası, 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Bankanın mevcut müşterileri, kampanyaya katıldıkları anda sıfır faizli kredi fırsatından faydalanabilecekler. En büyük avantajı ise 10.000 TL’ye kadar olan kredilerde hiçbir faiz alınmaması. Bu kampanya, Garanti BBVA Bankası müşterilerini mutlu edecek nitelikte.

Garanti BBVA Bankası, müşterilerine mobil şube üzerinden faizsiz 10.000 TL kredi başvurusu yapma olanağı tanıyor. Mobil şube vasıtasıyla başvuruda bulunan Garanti BBVA müşterileri, geri ödemelerini faizsiz olarak gerçekleştirebilecekler.

Banka yetkilileri, "Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olarak bireysel kredi kartı başvurusu yaptığınızda, başvurunuz onaylandığında 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans imkânından 6 ay boyunca yararlanabilirsiniz!" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme