'O SES ÖZALP' SES YARIŞMASININ FİNALİ YAPILACAK

Özalp Halk Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde Kaymakamlık ve Belediyenin destekleriyle düzenlenen 'O Ses Özalp' ses yarışmasının ön elemeleri tamamlanarak yarışmanın finali Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Burhan Ergin

Özalp Kaymakamlığı ve Özalp Belediyesi’nin destekleriyle Özalp Halk Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘O Ses Özalp’ ses yarışmasının finali 24 Mart Perşembe günü saat 14:00’da Özalp Halk Eğitim Merkezinde yapılacak.

Öğrenciler tarafından birbirinden güzel şarkıların seslendirileceği final yarışmasında jüri üyeleri tarafından dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecek.

Özalp Halk Eğitim Merkez Müdürü Sami Yıldırımçakar, “İlçemizde öğrencilerimiz arasında düzenlenen O Ses Özalp ses yarışması finalini Perşembe günü gerçekleştireceğiz. Tüm halkımız davetlidir. Yetenekli öğrencilerimizin keşfedilmesi adına ilk adımları atıp geleneksel olarak her yıl düzenleme kararlılığındayız. Yarışmaya katılacak öğrencilerimize başarılar diler emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme