Öğrenciler halkı bilinçlendiriyor

Van Cumhuriyet Lisesi öğrencileri kamu spotu ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 'Trafikte Gençlik Hareketi broşürü dağıtarak, halkı bilinçlendirdi.

Evren Doğruer
Van Cumhuriyet Lisesi öğrencileri, Van’da trafikte gençlik hareketinin gerçekleştirdikleri yarışma için broşür ve havaya balon atma gibi etkinliklerle vatandaşlarda farkındalık yaratma ve halkı trafik konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor.
 Van’da yaşanan kazalar ve sebeplerini araştıran gençler, daha fazla kaza yaşanmaması, can ve mal kaybının olmaması için kurdukları Trafik terörüne genç darbe takımıyla halkı bilinçlendirmeyi sürdürüyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan İran Abi, amaçlarının Van’da halkı bilinçlendirerek,  farkındalık yaratmak olduğunu anlatarak, “İlimizde kazaların önüne geçmek için halkımıza broşür dağıtarak bilinçlendiriyoruz. Güven dolu bir yolda ilerleme için yaptığımız çalışmalara halk yoğun ilgi gösteriyor. Bu çalışmalar kapsamında bizlerde çok şeyi öğrendik. Genç yaşlı herkesin mutlaka öğreneceği birçok şey vardır. Biz bu çalışmada bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Van Cumhuriyet Lisesi öğrencileri, pazar günü İstanbul’da düzenlenecek olan Trafikte genç fikirler yarışmasına katılacak. 

Bakmadan Geçme