Öğrencilerden Gençlik Merkezi’ne Ziyaret

Van Memur-Sen TOKİ’de bulunan Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Süphan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirildiler.

Van Memur-Sen TOKİ’de bulunan Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Süphan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirildiler. 
Gençlere yönelik geliştirici faaliyetler düzenleyen Van Süphan Gençlik Merkezi, Memur-Sen TOKİ’de bulunan Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Yaklaşık 70 öğrenci, Süphan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen faaliyetler hakkında bilgi alıp, faaliyet odalarını dolaştılar. Konu hakkında bilgilendirilen öğrenciler, yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını belirterek, kendilerinin de bundan sonra merkeze geleceklerini söylediler.
Süphan Gençlik Merkezi’nin yapılan faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten sınıf öğretmeni Ethem İlhan, “Gençlerimiz için faydalı faaliyetler yapılıyor ve bizlerde bu faaliyetleri yakından görmek istedik. Öğrencilerimiz bu tesisleri gördükçe daha faydalı ve yararlı birer birey olacaklarına eminim. Ayrıca bizimle ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulunan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Süphan Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Süphan Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Tanrıtanır, “Sosyal ve kültürel aktivitelerle merkezimizi tanıtmak amacıyla elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar faaliyetlerimiz hakkında yapılan çalışmalarımızla bazı kitlelere bu sayede ulaşabilmişiz. Gençlik Merkezimize yakın olan okulumuz öğrencilerinin de bizleri ziyaret etmeleri tabi ki çok sevindirdi. Bundan sonra gönül arzu eder ki öğrencilerimizin buraları gördükten sonra devamlı gelerek yapılan faaliyetlerden faydalanmalarıdır” diye konuştu.

Bakmadan Geçme