• Haberler
  • Güncel
  • Op. Dr. Sinan Albayrak anısına Van'da 8.Urartu Göz Sağlığı Günleri düzenlendi

Op. Dr. Sinan Albayrak anısına Van'da 8.Urartu Göz Sağlığı Günleri düzenlendi

Urartu Göz Hastanesi, göz sağlığı dalında ilgili uzmanlık gerektiren hastalıkların tedavisinde Van merkezli öncü sağlık kuruluşu olarak 2005 yılından bu yana Van'ın ve bölgenin göz sağlığı hastalıkları tedavisinde önemli görev üstlenmektedir. 

Op. Dr. Baran Bari İlhan ve Op. Dr. Atilla Yazıcıoğlu tarafından 2005 yılında göz hastalıklarıyla ilgili yenilikçi tedavi yöntemlerini Van’a kazandırmak amacıyla hizmete geçirilen merkez, zaman içerisinde göz tansiyonu lazer (SLT Lazer) ile gözyaşı kanal tıkanıklığı (Lazer D.S.R), katarakt ameliyatlarında uzak ve yakın gözlük ihtiyacını ortadan kaldıran yöntemleri ve birçok yenilik bölgeye kazandırılmıştır.

Urartu Göz Hastanesi, sağlık sektöründe kalite ve güvenin simgesi olmayı amaçlayarak Göz hastalıkları ve ilgili sağlık hizmetlerinde üstün başarıyı hedefleyerek modern tıbbın tüm olanaklarını hastalarına sunmaktadır.

Teknoloji ve Uzmanlık Bir Arada

Urartu Göz Merkezi, bölgede göz hastalıkları tedavisinde en son teknolojiyi ve yenilikçi yaklaşımları bir araya getirerek hizmet vermektedir. Lazer ile gözyaşı kanalı tıkanıklığı tedavisi (Lazer D.S.R) ve göz tansiyonu lazer tedavisi (SLT Lazer) gibi ilklerin yanı sıra, katarakt ameliyatlarında yakın ve uzak gözlük ihtiyacını ortadan kaldıran EXCİMER Lazer (Göz çizdirme lazeri) uygulamalarıyla bilinmektedir. Urartu Göz, hastalarına daha konforlu ve etkili tedavi seçenekleri sunarak, göz sağlığını ön planda tutmaktadır.

Op. Dr. Sinan Albayrak anısına Van'da 8.Urartu Göz Sağlığı Günleri düzenlendi

Hasta Odaklı Hizmet Anlayışı

2015 yılında modern tesislerine taşınan hastane, hasta memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla çalışmaktadır. Kalifiye doktor kadrosu ve uzmanlaşmış sağlık personeliyle, her hasta için özel tedavi planı oluşturarak sağlık sorunlarına bireysel ve etkili çözümler sunmaktadır.

Güvenilirlik ve Süreklilik

A Grubu sağlık hizmeti sunan Urartu Göz Hastanesi uzun soluklu kurum olma özelliğini taşımanın yanında 19 yıllık deneyimi ve sürekli yenilenen teknolojik alt yapısıyla, göz sağlığı konusunda güvenilir bir referans noktasıdır.

Göz sağlığı alanında ileri teknoloji, uzman doktor kadrosu ve hasta odaklı hizmet anlayışını bir araya getiren Urartu Göz Merkezi, her geçen gün sağlık sektöründeki liderliğini daha da üstlere taşımaktadır. 
Bu gün 19.yaşında olan ve tek özel göz merkezi olarak hizmet veren Urartu Göz Merkezi düzenlediği ve geleneksel hale gelen 8.Urartu Göz Sağlığı Günleri bu yılda çevre illerden gelen Profesör, doçent ve uzman doktorların katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Canlı cerrahiler yapılarak katarakt ve Vitro Terinal cerrahilerle ilgili asistan doktorlarımıza ışık tutan eğitim şeklinde ve yeni tekniklerle ameliyatlar yapılmıştır.

Yapılan ameliyatlarda göz rahatsızlığı olan ve katarakt sorunu yaşayan gazetemiz yazarı Ümit Kayaçelebi de bu naklen yapılan cerrahi operasyonda yer almıştır.

Opr. Dr. Baran Bari İlhan’ın cerrahi operasyonuyla sağ gözündeki katarak alınan Ümit Kayaçelebi ağabeyimizde etkinlikte yer almış ve bu vesileyle göz sağlığına kavuşmuştur.

 Bu yıl 8.yapılan Urartu Göz günleri 2 yıl önce hayata veda eden Merhum Opr. Dr. Sinan Albayrak anısına düzenlenmiştir.

 Urartu Göz Günlerine Van ve diğer şehirlerimizden iştirak edenler etkinliğe ayrı bir renk katmışlardır.

Urartu Göz Günlerine katılan değerli hekimlerimiz;

DİĞER İLLERDEN GELEN DOKTORLAR

Prof.Dr.Ömer Faruk Yılmaz İstanbul

Prof.Dr.Alper Ağça.İstanbul

Prof.Dr.Ümit Kamış.Konya

DoçDr.Eylül Karahan.Balıkesir

Doç.Dr.Dilek Yaşa. Bursa

VAN BÖLGE HASTANESİ

Dr. Burhan Başkan, Dr. Engin Kurtboğan, Dr. İffet Yaramağa Kaçarlar, Dr. Zeynep Akgün, Dr. Sena Gülbay Eren, Dr. Halit Öcal, Dr. Onur Vural, Dr. Özgür Bülent Timuçin, Dr. Hülya Urak, Dr. Mesut Savaşan, Dr. Rümeysa Bilmez

VAN ASKERİ HASTANESİ

Dr. Abdullah Aşur

VAN YYÜ ÜNİVERSİTE HASTANESİ

Dr. Veysi Yıldız, Dr. Seren Tekin, Dr. Onur Gökmen, Dr. Ayşenur Tuncel, Dr. Reza Murtevazi, Dr. Merve Subaşı, Dr. Ruşen Güngar, Dr. Osman Çakabey, Dr. Halise Zeynep Sualp, Dr. Kübra Karataş, Dr. Gaye Akçay, Dr.Kenan Karalı, Dr.Fafma Betül Bal, Dr.Ercan Demircan, Dr.Yunus Kaya, Dr.Serkan Balkın, Dr.Çetin Yıldız, Dr. Aykut Akbulut, Dr.Dilşah Hanım, Dr..Yunus Taşdemir, Dr.Abdusamed Beşkardeş, Dr.Emir Özdemir, Dr. Diljan Güeneş Şah, Dr.Erbil Seven, Dr.İlyas Deniz, Dr.Kübra Yavuz

ÖZALP DEVLET HASTANESİ

Dr. Ebru Babadağ

BAŞKALE DEVLET HASTANESİ

Dr.Sinan  Ekinci, Dr.İnanç Bey

YÜKSEKOVA DEVLET HASY-TANESİ

Dr.Elif Kurt Koöer Dr.Cem Sarı

HAKKÂRİ DEVLET HASTANESİ

Dr Zeynep İpekli

TATVAN DEVLET HASTANESİ

Dr. Muhammed Senemtaşı, Dr. Orhan Abbaslı

BİTLİS DEVLET HASTANESİ

Dr. Halil İbrahim Ateşoğlu, Dr. Mine Ateşoğlu

MUŞ DEVLET HASTANESİ

Dr. Seher Kayabaşı, Dr. Mustafa Kayabaşı Dr. Alper yener

BULANIK DEVLET HASTANESİ

Dr. Emine Çakar

ERCİŞ DEVLET HASTANESİ

Dr.Saim Furkan Demirci ve Dr.Hilal Zeynep Ceylan

MURADİYE DELET HASTANESİ

Dr.Helin Ökmen

AĞRI DEVLET HASTANESİ

Dr.Ezgi Karataş ve Dr.Yavuz Oruç

DİYADİN DEVLET HASTANESİ

Dr.Fatma Feyza Nur 

PATNOS DEVLET HASTANESİ

Dr.Erdem Gündoğdu Dr.Güldeniz Usta

DOĞUBEYAZIT DEVLET HASTANESİ

Op. Dr. Tuğçe Dursun Yılmazşamlı

IĞDIR DEVLET HASTANESİ

Dr. Volkan Bolluk, Dr. Denizcan Özizmirliler, Dr. Doğan bey

BATMAN DEVLET HASTENESİ

Dr. Yakup Bey

Bakmadan Geçme