Otobüs biletleri tükeniyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, bayramı il dışında geçirerek vatandaşlar otobüs biletlerine yoğun ilgi göstermeye başladı. Otobüs işletmesi yetkilileri, vatandaşlara son günlere bırakmadan bilet almaları konusunda çağrıda bulundu.

Ülke genelinde yaşanan ekonomik zorluklara rağmen, vatandaşların Kurban Bayramı'nı memleketlerinde veya sevdikleriyle geçirmek için yoğun talep gösterdikleri gözlemleniyor. 

Otobüs Firması yetkilileri, bayram öncesi dönemde yaşanan yoğunluk nedeniyle, vatandaşlara erken bilet almaları çağrısında bulundu. 

Firma yetkilileri yaptığı açıklamada "Kurban Bayramı'na az bir süre kaldığından, vatandaşlarımız otobüs biletlerine ilgi göstermeye başladı. Özellikle hafta sonu ve bayram günü seyahatleri için bilet bulmakta zorlanıyoruz. Vatandaşlarımızın son güne bırakmadan, erken bilet almalarını öneriyoruz. Bayram öncesi dönemde her zamanki gibi yoğun bir talep var. Ancak bu yıl bilet alma isteği önceki yıllara göre daha erken başladı. Vatandaşlarımızın son anda bilet almak yerine, erken rezervasyon yaptırmaları şu an için en ideal çözüm" ifadelerini kullandılar.

Otobüs firmasının yetkililerinin ortak çağrısı, vatandaşlar Kurban Bayramı seyahatleri için son güne bırakmadan bilet almalarını tavsiye ediyorlar. Erken rezervasyon yapmanın hem vatandaşlar hem de firmalar açısından avantajlı olacağı belirtiliyor. Böylece vatandaşlar, istedikleri saatlerde ve güzergâhlarda seyahat edebilecek, firmalar ise talepleri karşılamada sıkıntıya düşmeden yolcuların seyahat edecekleri güzergahlarda uygun seferler sayılarıyla ihtiyacı cevap verebilecekler. 

Bakmadan Geçme