Otobüs durakları ve panolar onarılmayı bekliyor

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ardından mazbata krizinden dolayı çıkan olaylarda kırılarak zarar gören otobüs durakları, reklam panoları, BELVAN toplu ulaşım akıllı dolum cihazları, olayların üzerinden yaklaşık iki ay gibi süre geçmesine rağmen hala onarılmayı bekliyor. Büyükşehir Belediyesi'ne seslenen vatandaşlar, otobüs duraklarının ve toplu ulaşım akıllı dolum cihazlarının bir an evvel onarılmasını istiyorlar. 

Van'da 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaşanan mazbata krizi sonrası yaşanan olaylar nedeniyle zarar gören otobüs durakları ve BELVAN toplu ulaşım akıllı dolum cihazları onarılmayı bekliyor.

Mazbata krizinin ardından yaşanan olaylarda birçok ortak kullanım unsuru zarar görmüş, kentteki ulaşım ve hizmet süreci olumsuz etkilenmişti. Özellikle otobüs durakları, toplu ulaşım kartlarının dolum yapıldığı akıllı cihazlar hasar görmüştü.
Vatandaşlar, otobüs duraklarının ve BELVAN toplu ulaşım akıllı dolum cihazlarının zarar görmesinden dolayı duraklarda oturamadıklarını, ulaşım kartına yükleme yapamadıklarını belirterek Van Büyükşehir Belediyesi'ne seslendi. 

"OTOBÜS DURAKLARI VE TOPLU ULAŞIM CİHAZLARI BİR AN EVVEL ONARILMALI"

Vatandaşlar, belediyeden bir an önce hasar gören durakların ve dolum cihazlarının onarılmasını talep ederek, "Mazbata krizinin ardından yaşanan olaylardan dolayı tahrip edilen otobüs durakları ve BELVAN toplu ulaşım akıllı dolum cihazları hala onarılmadı. Toplu ulaşım kartımıza yükleme yapamıyoruz. Özellikle Milli Egemenlik Parkı karşısında bulunan otobüs durağı ve BELVAN toplu ulaşım akıllı dolum cihazı çok kötü vaziyette. Kazım Karabekir Caddesinde bulunan reklam panolarının kırık, dökük, çirkin görüntülerinin memlekete yakışmadığını dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi bir an evvel harekete geçerek gerekli bakım onarım çalışmalarını yapmalıdır" diye konuştular. 

Van'da 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaşanan olayların görüntüleri hafızalardan silinmelidir. Onarılmayan, hasar gören otobüs durakları ve toplu ulaşım sistemleri, vatandaşların günlük hayatını zorlaştırdığı gibi şehri ziyarete gelenler açısından kötü imaj yaratıyor. Van Büyükşehir Belediyesi, olumsuz görüntülerin ortadan kaldırılması için bir an evvel gereken çalışmaları başlatmalıdır.  

Bakmadan Geçme