Otogarda dönüş trafiği

Van Şehirlerarası Otobüs Terminalinde, Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle vatandaşların geri dönüş yoğunluğu başladı.

Van’da Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, Van şehirlerarası otobüs terminalinde geri dönüş yoğunluğu yaşanıyor. Özellikle uzak şehirlerden gelen ve tatil süresince Van'ı ziyaret eden vatandaşlar, bayramın bitmesiyle birlikte geri dönüş hazırlıklarına başladı.

Vatandaşlar, dönüş yolculuğu için otobüs biletlerini günler öncesinden alırken, bazı yolcular ise bilet bulmakta zorlandı.
Şehirlerarası otobüsde çalışan personeller gazetemize yaptığı açıklamada, geri dönüş yoğunluğunu yönetmek için gerekli tedbirleri aldıklarını ve ek seferler düzenlediklerini açıkladı. Ayrıca, otobüslerdeki doluluk oranlarının yüksek olduğu ve bazı güzergâhlarda ek seferlerin planlandığı bilgisi verildi.

Vatandaşlardan Mahmut A., "Ailemle birlikte bayram tatilini memlekette geçirdik. Dönüş için biletimizi internet üzerinden günler öncesinden aldık, çünkü bayram dönüşlerinde yoğunluk olacağını biliyorduk. Otobüs terminalinde her şey düzenli ve tertipliydi, firmalar gerekli tedbirleri almış durumda" dedi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme