• Haberler
  • Güncel
  • Özalp'ta Küçük Sanayi Sitesi için çalışmalar sürüyor

Özalp'ta Küçük Sanayi Sitesi için çalışmalar sürüyor

Özalp Kaymakamı Rahmi Bulut başkanlığında düzenlenen toplantıda, Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı ve tahsisi konusunda sanayicilerin talepleri değerlendirildi ve önemli istişarelerde bulunuldu.

Van’ın Özalp ilçesinde, Kaymakam Rahmi Bulut’un başkanlığında Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Özalp Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Ender Durmaz, Van Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Karakoç, Özalp Milli Emlak Şefi Tolgahan Soylu, Özalp Sanayi Odası Başkanı Yücel Toker ve Özalp’li sanayiciler katıldı.

Kaymakam Bulut, sanayi sitesi için büyük bir yol kat edildiğini ve bu projenin sanayiciler için önemli bir kazanım olacağını vurguladı. Toplantıda, sanayicilerin talepleri ve soruları ele alınarak Kazım Özalp Karma Sanayi Sitesi'nin yapımı ve tahsisi hakkında istişarelerde bulunuldu.

Sanayi sitesinin yapımı için gösterdiği çabalardan dolayı Kaymakam Rahmi Bulut’a, İlçe sanayicileri adına Özalp Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Ender Durmaz tarafından bir hediye takdim edildi. Kaymakam Bulut, anlamlı hediye için teşekkürlerini iletti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme