Özalp'ta şehit kabirlerine ziyaret

Özalp Kaymakamı Rahmi Bulut, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, İlçe protokolü ve şehit ailelerinin katılımıyla Özalp Mezarlığı'nda kabirleri ziyaret etti.

Kaymakam Bulut, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminin Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığının en güçlü göstergesi olduğunu belirterek,  "O gece milletimiz canları pahasına demokrasimize sahip çıktı. Şehitlerimizin kanları üzerinde yükselen bu kutsal mücadele, ülkemizin geleceği için örnek bir duruştur" dedi.

Özalp Mezarlığı'nda düzenlenen törene, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit ailelerinin de hazır bulunduğu törende, şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek dua edildi.

Kaymakam Bulut, şehit yakınlarıyla bir araya gelerek, fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti. Şehit ailelerinin talep ve sorunlarını dinleyen Bulut, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Özalp Kaymakamı Rahmi Bulut, "15 Temmuz, Türk milletinin demokrasi ve bağımsızlık aşkının en büyük kanıtıdır. Bu mücadeleyi her yıl anarak, şehitlerimizin emanetini yaşatmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme