Özalp'te ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı

Özalp'te ihtiyaç sahibi ailelerin ısınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 11.500 ton kömür dağıtımı için ihale düzenleneceği açıklandı. Özalp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek ihale, 5 Eylül Perşembe günü saat 10:00'da Vakıf Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak.

İhale kapsamında, 11.500 ton kömürün ilçe merkezinden 58 mahalle ve mezraya taşınması ve boşaltılması hizmeti alım işi gerçekleştirilecek. Bu sayede, ihtiyaç sahibi 7419 ailenin kış aylarında ısınması sağlanmış olacak.

Özalp Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarını rahat geçirmesi, ısınma problemi yaşamamaları için yoğun çaba sarf ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek kömür dağıtımının, vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırması ve onlara sıcak bir kış geçirmesi için önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

İhaleye katılacak firmaların, taşıma ve boşaltma işlemlerini zamanında ve güvenli bir şekilde gerçekleştirme kapasitesine sahip olmaları anlaşma gereği taahhütlerini aksatmadan yerine getirmeleri gerekiyor. İhaleye katılmak isteyen firmaların, belirtilen tarih ve saatte Özalp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekiyor.

Özalp Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarını rahat geçirmesi için çalışmalarına devam edeceklerini ve bu tür projelerle vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Yorumlar 1
Yunus Bader 20 Ağustos 2024 18:02

Vatandaşlar bunun farkında mı ? Başıboş köpeklerin yaptığı saldırılar sonucunda her gün yüzlerce insan saldırıya uğruyor,her gün insanlar ölüyor,parçalanıyor,sakat kalıyor.Köpeklerin sebep olduğu kazalarda ciddi maddi kayıplar oluyor.KANUN çıktı ve resmi gazetede yayınlandı.Bundan sonra toplanmayan sokak köpekleri yüzünden maddi ve manevi zarar gören herkes görevini yapmayan belediye ye TAZMİNAT DAVASI açabilir...

Bakmadan Geçme