Paris spor'da hedef galibiyet

Rıdvan CAN
Paris Spor Kulüp Başkanı aynı zamanda Teknik Direktörü Mahmut Kahraman, Sezon başında belirledikleri BAL ligi hedefine adım adım ilerlediklerini sözlerine ekleyerek, "Sanayi spor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Dolayısıyla Sanayi spor maçı bizim adımıza kazanılması gereken bir karşılaşma. İnşallah bu maçı kazanacağız. Hedefimiz üç puan olacaktır" dedi.
Van Amatör lig 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde fırtına gibi esen Paris spor geçen hafta şampiyonluk yolunda en büyük rakibi Erciş spor'u devirerek önündeki büyük bir engeli aşarak gözünü Pazar günü oynanacak Sanayi spor maçına çevirdi.
KAHRAMAN, "KAZANMAK İSTİYORUZ"
Sanayi spor ile yapılacak karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını söyleyen Kahraman,  90 dakikanın zorlu geçeceğini ifade ederek "Zor bir maç olacağını biliyoruz. Çünkü bizim gibi rakip takımın da puana ihtiyacı var. Takımıma, sporcularıma güveniyorum. Puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Her şeyden önce dostça centilmenlik içerisinde bir maç geçeceğini düşünüyorum" diyen Kahraman, takımın morallerinin üst seviyelerde olduğunu ifade etti.
Sanayi spor müsabakası zor bir maç olacak. Genç, dinamik ve yere sağlam basan  bir takım olduklarını sözlerine ekleyen, Başkan Kahraman, Ligin 8 haftalık periyodunu da değerlendirerek, "Sezon başında belirlediğimiz hedefe doğru yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. BAL Ligi hedefimize adım adım ilerliyoruz.  Galip geldiğimiz her hafta sonunda hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz kalan maçlarımızda stres yaşamadan kazanmak istediklerini kaydetti. İki takım arasındaki zorlu mücadele Pazar Sanayi Stadı'nda saat 13.00'da oynanacak.

Bakmadan Geçme