Parisspor durdurulamıyor

Rıdvan CAN
SÜERLER Mobilya sahibi iş adamı Ali SÜER'in  sahip çıktığı ve sponsor olduğu  Doğu'nun Paris'i lakaplı Van'ın futboluna yıllarca başarı ekleyen ve  Van Amatör Ligin'de Süerler Mobilya sporsurluğunda şampiyonluğa adım adım yaklaşan Parisspor önceki gün ağırladığı Ercişspor'u Gordi Ayhan, Taner Dargın ve Kadir Kartal'ın atığı gollerle güçlü rakibini 3-2 devirdi.
Sanayispor tesislerinde  oynanan maçın ilk yarısına rakibi önünde baskılı bir futbol oynayarak başlayan Şampiyonluk yolunda mutlak galibiyet parolası ile maça çıkan Parisspor, maçın 20.dakikasında 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen  karşılaşmanın 30.dakikasında  tecrübeli futbolcusu Ayhan Gordi'nin mükemmel kafa golüyle ile eşitliği sağlayan Parisspor  golden sonra maça ağırlığını koydu ve  ilk yarının bitimine 5 dakka kala maçın 40.dakikasında  forveti Taner Dargın ile skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı Parisspor'un üstünlüğüyle 2-1 üstünlüğüyle sona erdi .
Maçın ikinci yarısı büyük bir çekişmeye sahne oldu ve adeta sahada gol düellosu yaşandı. Ercişspor  Parisspor kalesine yüklendi ve 75.dakikada beraberlik golünü kaydetti. skor 2-2 kalesinde gördüğü beraberlik golünün şokunu üzerinden atmaya çalışan ev sahibi Parisspor  Ercişspor kale önünde daha fazla görülen taraftı rakip kalede arda arda bulduğu pozisyonları bir türlü değerlendiremeyen Parisspor normal süresi tamamlanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında Erciş kalesine daha çok yüklendi herkes maçın berabere tamamlandı dediği anda son dakikada bu kez sahneye Kadir Kartal, çıktı son dakikaya girilirken, attığı mükemmel ile skoru 3-2-  yaptı. Parisspor  bu galibiyetle puanını 20'ye çıkararak en yakın rakibi olan Ercişspor'un üç puan önüne geçerek ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluk için bir adım attı.
BAŞKAN KAHRAMAN, ''HEDEFİ OLAN BİR TAKIMIZ''
20 puanla zirvede olan Parisspor'un  Vefakar Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Teknik Direktör'ü Mahmut Kahraman, iddialı konuştu.  Ercişspor galibiyeti ile şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçtiklerini belirtti. Kahraman, ''Futbolcularımın saha gösterdikleri mücadeleden dolayı hepsini kutluyorum, çok iyi mücadele ettik ve üç puanı hak ederek  aldık, ben takımıma güveniyorum. kalan üç maçta da Biz kendi mücadelemizi sahaya yansıttığımız zaman sezon sonu hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız. Parisspor olarak Hedefi, rotası belli olan bir takımız. Tek hedefimiz ise şampiyonluktur. Van halkından Parisspor'a sahip çıkmalarını istiyor ve bekliyoruz." dedi.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme