• Haberler
  • Güncel
  • Park ve bahçelerdeki bakım onarım çalışmaları sürüyor

Park ve bahçelerdeki bakım onarım çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediyesi merkez ve ilçelerde bulunan tüm park ve bahçelerdeki bakım, onarım ve budama çalışmalarını sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yaz dönemiyle birlikte halkın yoğun olarak kullandığı park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışması yapıyor. Kent merkezi ve ilçelerde sorumluluk alanında bulunan 26 parkta bulunan oyun grupları, kent mobilyaları, kauçuk döşemeler ve yürüyüş yolları ekipler tarafından onarılıp yenileniyor. Bakımsız ve kurak kalan alanlar ise çimlendirilip ağaçlandırılırken park, cadde, refüj ve kaldırımlarda bulunan ağaçların sağlıklı gelişmesi için de budama çalışması yapılıyor. 

Yapılan çalışmaların yıl boyunca rutin olarak devam edeceğini belirten Park ve Bahçeler Dairesi Başkan Erdem Dara, “Yaz aylarıyla birlikte yeşil alanlarımıza yoğun bir talep var. Bizler de yapılan çalışmalarla vatandaşların daha rahat edebilmesi için yoğun mesai harcıyoruz. Amacımız kentte yeşilin korunması ve park ve bahçe sayılarının artırılmasıdır” dedi.  
 

Bakmadan Geçme