PARKLARIN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞİYOR

Gazetemizde 'Parklar bakım bekliyor' haberim üzerine harekete geçen Van Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Van'daki birçok park ve bahçelerin bakım ve onarım çalışması başlattı.

Burhan Ergin

Van Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında il genelindeki birçok parklarda bakım ve revize çalışmaları başlatıldı.

Vatandaşlar için nefes alma alanları olan parklarda bakım ve onarım çalışması başladı. Van merkezde bulunan parklarda çevre duvarları tahrip olan bölümler onarılırken parka oturma bankları da onarıldı. Ağaç dikimi yapılan parklarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların aileleriyle rahat nefes alabileceği alanların düzenlemesine devam edeceklerini bildirdi.

Belediye yetkililerinin verdiği bilgiye göre, şehrin değişik yerlerindeki parklarda bozulan sert zeminler gözden geçirilerek tamir edildi. Parklardaki onarım ve bakım çalışmasının belirli bir program çerçevesinde devam ettiğini söyleyen yetkililer "Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte vatandaşların yoğun şekilde kullandıkları parklarda eksiklik olmamasına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz, sık sık kontroller yaparak eksikleri tespit ediyor ve ardından da belirli program çerçevesinde bu eksikler gideriliyor" dediler.

Bakmadan Geçme