Play off maçları pazar günü başlıyor

2016-2017 Van Amatör Futbol Ligi geçtiğimiz hafta sonuçlandı. Çekişmeli geçen Amatör Lig Mücadeleleri sonrasında oluşan puan tablosunda A ve B gurubunu ilk sırada tamamlayan takımlar Bölgesel Amatör Lig'e yükselme Play-Off maçları oynamaya hak kazandı.

Rıdvan Can

 

Play Off maçları 5 Şubat Pazar günü başlıyor. Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda Erciş Gençlik Belediyespor ile İpekyolu Belediyespor saat 11.00'da Yolspor ile Birlikspor saat 13.00'da karşılaşacak. Play-Off'a kalan takım temsilcilerinin gazetemize yaptıkları açıklamalarda ortak düşüncelerinin maçların fair play çerçevesinde centilmence geçmesidir.

 

YOLSPOR

Van Amatör Lig A grubu lideri Yolspor'un kulüp yöneticisi Ufuk Beyde takımından duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Sezon başı hedefimiz Play Off'lara kalmaktı bunu gerçekleştirdik. Ligin iyi takımlarından biriyiz. Play Off maçları öncesi Antalya'da teknik direktörümüz Aydın Oyman öncülüğünde 10 günlük bir kamp dönemi geçirdik çok verimli bir kamp dönemi oldu hazırlık maçları yaptık eksiklerimizi tamamladık. Play-Off kura çekiminde ilk maçımızı Pazar günü Birlik Gençlikspor ile oynayacağız. Öncelikle Play-Off mücadelesi verecek olan takımlara başarılar dilerim centilmence maçlar olsun Bizim hedefimiz bal ligine çıkmak onun için Birlik Gençlikspor maçında gülen taraf olup diğer rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz." dedi.

 

İPEKYOL BELEDİYESPOR

İpekyol Belediyespor'un deneyimli teknik direktörü Muhittin Yağan, hedeflerinin ilkine ulaştıklarını sıranın ikincisinde olduğunu belirterek: "Takımım Van Amatör ligde iyi işler başardı. Sporcularıma teşekkür ediyorum. Play Off ilk maçımızı Erciş Gençlik Belediyespor ile oynayacağız. Play Off'larda maçların favorisi yoktur her takımın şansı eşittir. Oynanacak maçların saha içi mücadelesinin tatlı rekabetle centilmence geçmesini diliyorum. Tüm takımlara başarılar dilerim" diye konuştu.

 

BİRLİK GENÇLİK SPOR

Play Off'un iddialı takımlarından Birlik Gençlikspor Kulübü Basın Sözcüsü Eren Çakır, "Her takım gibi bizimde hedefimiz şampiyonluk, Genç bir kadroya sahibiz takıma ihtiyaç duyulan yerlere transferlerimizi yaptık. Play Off fikstürüne göre ilk maçımızı Yolspor ile Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynayacağız zor bir maç olacak. Çalışmalarımızı deneyimli teknik direktörümüz Savaş Çiçekay öncülüğünde sürdürüyoruz. Transferlerimizi tamamladık. Birlik Gençlikspor kulübü olarak tüm rakiplerimize başarılar dileriz" dedi.

 

ERCİŞ GENÇLİK BELEDİYESPOR

Erciş Gençlik Belediyespor Kulüp Başkanı Zekeriya İnan, "Erciş Gençlik Belediyespor iyi oynayıp güzel maçlar sonrası Play Off'a kaldık. Hedefimiz her zaman şampiyonluktur. İlk maçımızı Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda İpekyolu Belediyespor ile oynayacağız iki takım açısından zorlu bir karşılaşma olacak. Play Off maçları çok farklı bir havada geçiyor her takımın hedefi BAL ligine yükselmek. Bizde Erciş Gençlik Belediyespor olarak Bölgesel Amatör lig'e çıkmayı çok istiyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun, tüm rakiplerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme