PLAY-OFF'TA HEYECAN START ALIYOR

28 Şubat Pazar günü start alacak olan BAL Ligine aday takımların Play-Off müsabakalarında heyecana ramak kaldı. Hedeflerini BAL Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen 4 takımın mücadelesinde nefesler tutulacak.

Haber: Rıdvan CAN

EDREMİTSPOR KULÜBÜ BAŞKANI AHMET BİLİCİ, "HEDEF BAL LİGİ

Edremitspor kulüp başkanı Ahmet Bilici, play off müsabakalarında tecrübenin büyük rol oynadığına değinerek; "Play off müsabakalarında taraflarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz. Amatör Lig'i namaglûp tamamlayıp Pazar günü play off'un güçlü ekiplerinden Erciş Gençlik Belediyespor ile karşılaşacak olan Edremitspor hedefleri doğrultusunda önemli futbolcuları kadrosuna kattı.  Kulüp Başkanı Ahmet Bilici, "Daha önce söylediğimiz gibi bizim hedefimiz play-off'tan en iyi şekilde çıkmaktır.  Eğer Bölgesel Amatör Kümeye (BAL) çıkmak istiyorsak play off maçlarında iyi sonuçlar alıp BAL ligi finalini oynamak ve final maçını kazanıp BAL Ligine çıkmak olduğunu dile getirerek, öncelikle play off maçlarının fair play çerçevesinde geçmesini sakatsız bir turnuva olmasını temenni ediyor tüm takımlara da başarılar diliyorum" dedi.

ERCİŞ G. BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI MURAT ŞEBAP; "BAL LİGİ VE 3. LİGE HAZIRIZ"

Hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige yükselmek daha sonra ise hem Van'ı hem de Erciş İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek önce BAL ligi sonrada 3. Lige yükselmek olduğunu dile getiren Başkan Şebap, "Geçen yıl ki final maçını kaybetmemizi bir kaza olarak görüyoruz bu sezon ise daha ciddi şekilde hazırlandık. BAL ligi ve 3. Ligi taşımaya hazırız. Altyapımız ve tesislerimiz tam anlamı ile hazır. Stadyumumuz hazır. Taraftarlarımız ve Erciş halkı hazır. Şuanda yapılacak tek şey play-off maçını kayıpsız atlatmak ve Bölgesel Amatör Lige yükselmek" dedi.

YOLSPOR KULÜP BAŞKANI CELAL AVCI; "YOLSPOR'U HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIMAK"

Yolspor Kulüp Başkanı Celal Avcı, Ligi ikinci sırada tamamlayarak Play Off'a katılmayı başaran teknik heyetimi ve futbolcularımı kutluyorum. "Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Öncelikli hedeflerinin BAL Ligi'ne yükselmek olduğunu söyleyen başkan Avcı, burada da kalıcı olarak profesyonel ligleri hedeflediklerini belirterek, Play-Off'a kalan takımlar arasında Yolspor'un favorilerden biri olarak gösterilmesi büyük bir teveccüh. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz niyetiyle sezona başladık. Gelinen noktada ligi ikinci sırada bitirmiş bir Yolspor var. Amaçlarının Yolspor'u hak ettiği yere taşımak olduğunu ve Centilmence bir turnuva olmasını dileyerek tüm takımlara başarılar diledi.

Bakmadan Geçme