Play-off'ta yarı final zamanı

TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup play-off yarı final ilk maçları yarın oynanacak. İskenderunspor, Bucaspor'u konuk ederken, Anagold Erzincanspor, sahasında Şanlıurfaspor'la karşılaşacak.

Burhan Ergin

TFF 2. Lig Kırmızı Grup play-off ikinci tur maçında 1461 Trabzonspor’u 3-2 yenerek yarı finale yükselen İskenderunspor, Bucaspor’u konuk edecek. Yarın saat 17:00’da İstanbul Pendik Stadında oynanacak karşılaşmayı; Mustafa Kürşad Filiz, Aleks Taşcıoğlu, Kemal Yılmaz ve Gürcan Hasova hakem dörtlüsü yönetecek.

BUCASPOR 1928, BU SEZON İSKENDERUNSPOR’A KAYBETMEDİ

TFF 2. Lig play-off grup finaline kalan Bucaspor 1928’in rakibi 1461Trabzon’u eleyen İskenderunspor oldu. Sarı-lacivertliler, bu sezon oynanan iki maçta da rakibine üstünlük sağlayarak mağlup etmeyi başardı.

İki ekip arasındaki ilk maç 7 Haziran Çarşamba günü Pendik Stadyumu’nda oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 11 Haziran Pazar günü Yeni Buca Stadında oynanacak. Turu geçen takım, 24 Erzincanspor - Şanlıurfaspor maçının galibiyle 1. Lig’e yükselmek için tarafsız sahada final maçında karşı karşıya gelecek.

SARI-LACİVERTLİLER KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşılaştığı İskenderunspor’u iç saha ve deplasmanda iki maçtada yenerek 2’de 2 yaptı. İzmir temsilcisi, normal sezonun ilk maçında deplasmanda 2-1 galip gelirken, ikinci devre evinde karşılaştığı rakibini bu kez de 3-2 mağlup etmeyi başardı. Böylece sarı-lacivertliler bu sezon play-off grup finalinde karşılaşacağı İskenderunspor’a karşı yenilgi yüzü görmedi.

BEYAZ GRUP

Beyaz Grup play-off ikinci tur maçında Esenler Erokspor’u penaltı atışlarında 4-3 mağlup eden Anagold Erzincanspor, yarın saat 20:00’da sahasında Şanlıurfaspor’la karşılaşacak. Erzincan 13 Şubat Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Suat Arslanboğa, Esat Sancaktar, Mehmet Kısal ve Oğuzhan Aksu hakem dörtlüsü yönetecek.

ŞANLIURFASPOR PLAY-OFF MAÇI İÇİN ERZİNCAN’DA

TFF 1. Lige çıkma mücadelesi veren Şanlıurfaspor karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçı öncesi Erzincan’a gitti.

Play-Off karşılaşmaları için bir süredir Bolu’da kamp yapan sarı yeşilli ekip, buradaki çalışmalarını tamamlayarak kampı bitirdi. Şanlıurfaspor kafilesi, uçakla direk Erzincan’a geçti. Burada son antrenmanını yapacak olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını tamamlayarak yarın saat 20.00’de oynanacak karşılaşmanın saatini bekleyecek.

Şanlıurfaspor, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Takımımız; Play-Off 3. tur ilk karşılaşması için dün sabah saatlerinde hava yolu ile Erzincan'a vardı. Maç, 7 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak.”

Bakmadan Geçme