Promosyon yarışında yeni iddia! Duyan şok oluyor

Maaş zamlarıyla birlikte bankaların promosyon rekabeti de kızıştı. Bazı bankalar maaşını taşıyanlara 15 bin TL'ye varan promosyon ödüyor. Promosyon miktarının artmasıyla birlikte taahhüt süreleri de kısaldı. İşte ayrıntılar...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılan zamlar bankaları harekete geçirdi. Bankalar maaşını taşıyan müşterilerine daha yüksek promosyon vermeye başladı.

Bazı bankalar 7 bin 500-10 bin TL arasında maaş alanlara ortalama 9 bin TL, en düşük memur maaşı 22 bin TL olduğu için kurumlarla yeniden pazarlık yapmaya hazırlanıyor. Bazı bankalar ise promosyon ücretini 15 bin TL'ye çıkardı.

Promosyondan yararlanmak isteyen emekliler, öğretmenler ve diğer çalışanlar 3 yıl kalma sözü veriyor. Ancak Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim görevlisi Tarkan Zengin, "Cayma hakkını kullanarak daha fazla promosyon veren bankalara geçmek mümkün. 3 yıllık anlaşmayı 1 yıl önce yapmışsa 24 aylık promosyon bedelini ödediği takdirde bir başka bankaya geçebiliyor" dedi.

ATV'nin haberine göre bazı bankalar taahhüt süresini de kısaltacak. 3 yıl yerine 1,5 yıl üzerinden de anlaşmalar imzalanabilecek. Bankaların yeni promosyon oranları ve koşulları yakında açıklanacak.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme